izraslina na testisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
izraslina na testisu
zovem se Stojan,imam 18 godina.Pojavio se jedan problem.Na levom testisu mi se nalazi nekakva izraslina,kao neka kuglica,i boli malo na dodir.Zanima me sta je to i da li je nesto ozbiljnije posto sam zabrinut.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: izraslina na testisu
Ja trenutni imam takav problem, sitna kvrzica na levom testisu mozda i manja od bibera ali je tu, bolelo me nekoliko dana al sad je nezgodna samo na dodir... sve ovo sam otkrio pre nekoliko dana, i mam nameru da posetim cika lekara... nezgodno iskustvo
Nadam se da nije nesto ozbiljno kao rak, neki karcinom i da nece posledice ostati
Nadam se da nije nesto ozbiljno kao rak, neki karcinom i da nece posledice ostati
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ne mzoe se na slepo nista reci idi kod lekara da bi bio miran...idi pa sta ti kazu,obavezno javi ovde...
treba razgraniciti da li je promena na kozi ili je na samom testisu, to je velika razlika...kao sto je vec receno bez pregleda ne moze se nista konkretno reci...
U mom slucaju promena je na samom testisu... kvrzica je fiksna
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
pod hitno kod urologa...sutra pici kod urologa...
Pozdrav svima moje ime je Zarko.Imam problem sa testisima.
Isao sam na kontrolu i urolog mi je rekao da imam na Levom testisu varicocele 4 cm,ali to nije problem...:/
Imam sad problem sa desnim Testisom,kao da imam neki baloncic mali na vrhu desnog testisa velicine 0,5cm i veoma ostar bol u predelu testisa prepona stomaka i to sve sa desne strane kad pipnem tu kuglicu...A da urolog to nije primetio na kontroli, samo nzm kako nije video ili osetio na kontroli kad mi je detaljno pregledao testise :/ Imam samo 20 god.
Isao sam na kontrolu i urolog mi je rekao da imam na Levom testisu varicocele 4 cm,ali to nije problem...:/
Imam sad problem sa desnim Testisom,kao da imam neki baloncic mali na vrhu desnog testisa velicine 0,5cm i veoma ostar bol u predelu testisa prepona stomaka i to sve sa desne strane kad pipnem tu kuglicu...A da urolog to nije primetio na kontroli, samo nzm kako nije video ili osetio na kontroli kad mi je detaljno pregledao testise :/ Imam samo 20 god.