INFEKCIJA PROSTATE UPOMOC!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
INFEKCIJA PROSTATE UPOMOC!
Zdravo Narode. Imam 22 godine i vec nekih 25 dana imam bolove na mestu izmedju testisa i rektuma ja mislim da je to prostata. Bio sam kod urologa kada je pocelo i on mi je samo pipkanjem spolja dijagnostikovao Obs urethritis i dao mi da oijem 7 dana po 2 kapsule Dovicina i Rapten kza bolove i posle 7 dana na kontrolu. meni je bilo bolje i ja budala nism nasao vremena da odem na kontrolu. Ja mislim da mi je to sve nastalo jer sam pre mesec dan vse od sat vremena SEDEO NA HLADNOJ METALNOJ KLUPI ali sam to zaboravio da kazem urologu. Otisao sam drugi kod njega on je bio nesto besan i samo mi je dao da uradim nalaze:urina ,UK sa AB , bris uretre, bris uretre na hlamidije ,ureplama, Mikroplasma. Sve sam to uradio i sve je negativno ,a urin dobar. Sad u ponedejak 8.10. nalaze kod urologa neznam sta cebiti. Ja bolove imam i dalje iako sam na svoju ruku posle uzimao Doksiciklin 5 dana i sada pijem Baktrim, a osim bolova izmedju testisa i rektuma nemam drugih simptoma tj. nemam problema sa mokrenjem i ne bole me testisi samo ponekad imam osecaj da mi je penis kao od gume i malo bolucka i teze postizem erekciju. Svako misljenje mi znaci! Hvala unapred