Imam problem!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pedja1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 19, 2010 2:30 am

Imam problem!

Post od pedja1995 »

Ovako od kad znam za sebe desno jaje mi je duplo vece nego levo,nemam nikakvu kvrzicu niti me nesto boli,dali to predstvlja neki problem?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Imam problem!

Post od tamaraft »

A koliko traje taj period "od kad znate za sebe"?

Kolika je razlika u velichini?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
pedja1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 19, 2010 2:30 am

Post od pedja1995 »

Pa ja mislim da mi je od rodjenja tako,vec sam vam reko desno jaje je duplo vece od drugog.
oooooooooo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 19, 2010 2:55 pm

Post od oooooooooo »

Imam jedno titanje, vec duze vreme ima male bele izrasline na kozici sa unutrasnje strane! Nema ni svraba, ni bola, tecnosti!Prisutne su u vecem broju vecinom se grupisi jedna pored druge!Sta bi to moglo biti?Kako se leci?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

pedja1995 napisao:Pa ja mislim da mi je od rodjenja tako,vec sam vam reko desno jaje je duplo vece od drugog.
Nije normalno da je bas duplo vece, moze da bude vece, ali ne bas duplo vece.
Potrebno je da odes na pregled kod urologa. Mozda imas varikocelu sa leve strane koja je svojim pritiskom uslovila manji rast levog testisa. Varikocela moze da utice na plodnost. Zato je najbolje da odes na pregled.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

oooooooooo napisao:Imam jedno titanje, vec duze vreme ima male bele izrasline na kozici sa unutrasnje strane! Nema ni svraba, ni bola, tecnosti!Prisutne su u vecem broju vecinom se grupisi jedna pored druge!Sta bi to moglo biti?Kako se leci?
to mora da se vidi, na osnovu opisa ne moze nista da se kaze.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
oooooooooo
Novi član
Novi član

Post od oooooooooo »

Kada budem u mogucnosti, poslacu poruku!Inace sta moze biti?
oooooooooo
Novi član
Novi član

Post od oooooooooo »

Cim budem moga, poslacu sliku, trenutno ne mogu da prebacim na komp!Inace sta moze biti?
Odgovori