HITNO!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
HITNO!!
Imam problem. Naime sumnjam na parafimoza, pretpostavljam da znate zasto. Ali moja kozica moze da predje preko glavica, ali se nikako ne moze zadrzati, kao da spada. To ima dva dana, i ne znam sta da radim.. HItno mi pomozite! hvalaaa 

Re: HITNO!!
Ček polako, nisi jasno objasnio.
Ako dobro shvatam, tebi kožica normalno šeta, ali ne može da ostane tako da glavić bude otkriven već se vrati i pokrije ga?
Ako dobro shvatam, tebi kožica normalno šeta, ali ne može da ostane tako da glavić bude otkriven već se vrati i pokrije ga?
Da... Znaci pokusavao sam da vratim kozicu, uspem ali se ona opet spusti ispod glavica...
Čekaj, kako sad ispod?
Jel ti glavić kad pustis otkriven ili pokriven?
U princpiu, ako kožica slobodno može da se pomera bez zapinjanja sve je ok. To da li se ona sama posle vrati zavisi od samog penisa, kožice i frenulma. Ako zapinje, zaglavi se, ne može da se povuče, boli, idi što pre kod doktora.
Jel ti glavić kad pustis otkriven ili pokriven?
U princpiu, ako kožica slobodno može da se pomera bez zapinjanja sve je ok. To da li se ona sama posle vrati zavisi od samog penisa, kožice i frenulma. Ako zapinje, zaglavi se, ne može da se povuče, boli, idi što pre kod doktora.
Detaljnije da objasnim.
Glavic mi je sad ''golisav'' odnosno nema kozice preko njega jer od sinoc pokusavam da je vratim. Ja navucem kozicu ona spadne i tako glavic ostaje '' golisav'' JEl ste me sad razumeli?
Glavic mi je sad ''golisav'' odnosno nema kozice preko njega jer od sinoc pokusavam da je vratim. Ja navucem kozicu ona spadne i tako glavic ostaje '' golisav'' JEl ste me sad razumeli?
Da, ali ako kožicu možeš normalno da navučeš na glavić to nije parafimoza. Parafimoza je kada se ona zaglavi ispod glavića, ne može da se prevuče, to sve boli, otekne... Jedino može da jeste patafimoza, a da koža koju navučeš preko je sa korena i tela penisa pa se ona logično ivrati nazad
Jel ti je tako oduvek ili se nešto promenilo? Jel boli? Oteklo?
Jel ti je tako oduvek ili se nešto promenilo? Jel boli? Oteklo?
Prosli put kad sam ga navlacio, normalno sam vratio. Pa ne boli, jedino ako necim dodirnem glavic slucajno, to je valjda normalno. Onako smeta sto je stalno navucen.... Pa nije nateklo, normalne boje je ja msm glavic, i pri erekciji je sve normalno.