hitno
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: hitno
Posto je sutra radni dan prvo sto treba da uradite pravo kod urologa ...a uvece cemo da vidimo sta je doktor rekao ...Svaka bolest koja se na vreme otkrije je izleciva...a jedan pregled niti boli puno niti kosta a moze zivota da vredi...srecno ...
bice bolje ...mora...
bice bolje ...mora...
sperma nije jednake gustine u svakom njenom delicu kad se izbaci, sadrzi gusce i redje delove, belje i prozirnije, i to je ok...razlicit je izgled i kod razlicite ucestalosti praznjenja (duza apstinencija ili nekoliko puta na dan)...ali ako si primetio da se nesto promenilo u poslednja 3 dana, da je pre toga bilo drugacije, onda bi zaista mogao da odes na pregled...prati kako ce narednih puta izgledati, ako ti i dalje izgleda cudno idi kod urologa da te pogleda...
Ja sam ubedjena da vise nemas problema i sada sam htela da ti se izvinem ako sam te uplasila ali kao i svoje dete tako bih svakome dala savet da se obrati lekaru, izvini sto sam te uplasila nije mi bila to namera
.Veliki pozdrav i sve najbolje i ako nekada procitas ovu poruku volela bih da se javis.
bice bolje...mora...

bice bolje...mora...
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
nije taj već nekoliko meseci kročio na ovaj forum...
Posto smo tu negde sa godinama pa necu persirati naravno ako se ne ljutis!Holi neznam na koga si mislio
BICE BOLJE...MORA... pozdav...
,ali nema veze sada sam citala tvoje postove i htela sam da ti predlozim nesto posto je moj kolega imao istih problema on ima sada 39godina a pre pet godina su pocele njegove tegobe i isto nema sta nije pokusao dok se nije pozalio profesoru koji je dolazio kod nas u zavod nazalost je pok.profesor, on mu je savetovao kod kog urologa da se obrati i napisao izmedju ostalih analaza da se uradi obavezno i uro dinamika a preporucio mu je da krene sa litru do dve caja od celera,koren, dnevno.Posle pregleda mu je ustanovljeno da ima minimalno zadebljanje besike a; kriva ;na urodinamickom snimku je pokazala jeda kanal koji se minimalno deformisao ali dovoljno toliko da je zadrzavao urin i od toga su se i javile bakterije .Bolove u kicmi ima i sada pa imamo ih skoro svi koji smo prosli 30 a tu su nam 40 a jos i u zavisnosti kojim se poslom bavimo ...ali od eserihije Gogo nema ni traga, nema vise ni nervoze sada je tu da nas nasmeje bodri i sto je naj vaznije sacuvao je brak koji mu je tada upao u krizu vise zbog njegove nervoze .Nisi jos naisao na pravog urologa a ako si zainteresovan mogu ti poslapi p.p. adresu urologa i mesto?Moj sin od 19 godina ima puno vecih problema i radio je i on slicna pretrazivanja i njemu je zakazana urodinamika ponovo za 28 april isto da se proveri da li ima negde zadrzavanje urina ali kod njega je nesto sasvim drugo nazalost i sada ima krvi puno i proteina u urinu.,ali ja znam i osecam daholy napisao:Pre bi reko da je ona u pitanju ...
BICE BOLJE...MORA... pozdav...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
a ako si zainteresovan mogu ti poslapi p.p. adresu urologa i mesto.
Ako vam nije problem, posaljite i meni.
Pozdrav.
Ako vam nije problem, posaljite i meni.
Pozdrav.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Hvala vam, upravo sam vam poslao privatnu poruku.verica70 napisao:Mihailobre...Nisam sigurna da mi je otisla poruka sinoc...ako nije javite mi ,ponovicu je:)))![]()
Bice bolje...Mora...
Pozdrav svim divnim ljudima sa foruma.Mihajlo.