HITNO POMOZITE NE ZNAM STA JE

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
fiat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 1:38 am

HITNO POMOZITE NE ZNAM STA JE

Post od fiat »

SKORO MI SE JAVILO NESTO CUDNO , KADA SE OKUPAM SVE JE UREDU DOK NEMAM PRVO MOKRENJE , POSLE TOGA POCINJE DA SE JAVLJA CUDAN SLATKASTI MIRIS NA GLANSU , DA NAPOMENEM DA NEMAM NIKAKAV SVRAB NITI CRVENILO , SVE JE NORMALNO SAMO MI JE TAJ MIRIS JAKO CUDAN JER SE BRZO JAVLJA , STA BI MOGLO DA BUDE ?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Mogla bi npr da bude neka infekcija.
Zato je potrebno,ako ti to smeta a i moj je savet, da odes kod urologa ili dermatologa koji ce ti dati uput za bris glansa koji ce pokazati da li postoji infekcija ili ne.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

predlazem da probas ispirati kamilica-cajem 2-3 puta dnevno i cist otkuvan donji ves a naravno kod urologa da odes-zasto da sumnjas u ovo ili ono-on ce ti reci sta da uradis-problem ne treba zapostavljati vec resavati
Srecno
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Nemoj nicim da ispiras dok ne das bris glansa,mozes da "pokvaris" nalaz i da bude lazno negativan !!!!!
fiat
Novi član
Novi član

Post od fiat »

Da li mogu da dam mokracu na analizu na bakterije ili viruse , jer mislim da je u njoj problem ?
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Mozes da odneses urin (prvi jutarnji) na analizu da ti pogledaju sediment. Iz toga ce se videti da li imas neku urinarnu infekciju i da li je potrebno raditi urinokulturu (analizu mokrace na bakterije).
Ali zasto ne odes kod lekara i ne poslusas Vragolastu A. pa uradis bris glansa, mozda i uretralni bris?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Bris glansa,uretralni bris,nalaz urina - to treba da uradis.
I ne znam sta si cekao do sada,pobogu !
fiat
Novi član
Novi član

Post od fiat »

Uradio sam taj sediment , pise : 1-3 le , 2-4 er , dosta sluzi , malo pl-ep cel . ; jel to uredu ili nije ?
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

To je uredu.
A briseve jesi li uradio?
Odgovori