Hitan problem!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
rudolf00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 19, 2010 11:41 pm

Hitan problem!!!!

Post od rudolf00 »

Evo ovako, imam 17 godina i pre 3 dana sam imao oralni odnos sa devojkom, malo je bila grublja i od tada imam neki cudan otok. Pa me zanima jel trebam ic lijecniku zbog toga.Malo me strah a i sram javiti se svom lijecniku radi toga zbog godina.
Da opisem detaljnije sta je problem, na gornjoj strani penisa, dio ispod glavica mi je nateceno, ne osjetim nikakve bolove, jedino pece kad diram taj dio gde je nateceno, al od kad imam taj otok teze navlacim kozicu preko glavica a i stalno me to nes iritira,a inace ovako kad ne diram nista ne pece i ne svrbi. Spolnih odnosa dosada nisam imao pa sumnjam na spolnu bolest, pa ak netko sa foruma zna sta da radim s cim da to mazem, nek mi slobodno javi. HVALA

Evo i slike da se lakse skuzi gde je problem. Slika
Slika
Slika
rudolf00
Novi član
Novi član

Re: Hitan problem!!!!

Post od rudolf00 »

Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ne moze bas najjasnije da se vidi sa slika...ali najverovatnije se radi samo o iritaciji, i sam kazes da je devojka bila grublja...ako je iritacija onda bi trebalo da krene ubrzo da se povlaci...vodi dobro racuna o higijeni, uvek dobro osusi, stedi se od povredjivanja dok ne prodje...ako vidis da se stanje pogorsava umesto da se smiruje, onda naravno idi na pregled, nema razloga da te bude sramota od toga, doktor je upravo tu da pomogne kada dodje do takvih stvari...pogotovo sto se tice godina ne treba da brines, jer to su godine kada upravo i zapocinju takvi problemi... :wink:
rudolf00
Novi član
Novi član

Post od rudolf00 »

Hvala... na odgovoru... budem posluso tvoj savjet, pa vidim sta ce bit...
Odgovori