hidraulika...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
hidraulika...
problem koji me muči se pojavio spontano, u neke prethodne dve godine. naime, kada se se seksualno uzbudim, erekcije su tako jake da mi ne treba više od pola minuta za "pun pritisak". medjutim, problem nije u tome već što ne mogu više da se opustim da bi produžio seksualno zadovoljstvo, već samo mogu da teram do kraja, što je jako kratko vreme. jako često pritisak bude i neprijatan, prejak. to mi se dešava i noću, par puta sam se budio sa prejakom erekcijom - ako tako može da se kaže. nikad mi se nije desilo da ne mogu da postignem erekciju, već je problem a kako sve to usporiti i kontrolisati kako - tako. kakva su vaša mišljenja ? ima li to veze sa psihom, ili je problem u nekom mišiću? nemam problema sa mokrenjem, nalazi su kako treba, dobrovoljno dajem krv već neko vreme.
Nisam siguran da li sam dobro shvatio tvoj problem ali ok.
Da li su te erekcije bolne?? Erekcije ujutru su dosta uobičajena pojava to ne bi trebalo da te brine..
Dokazano je da je psihološki a ne fiziološki problem kad ljudi brzo svršavaju u toku sexa (manje od minuta do 1-2). Otuda mislim da vrlo lako može biti da je i tvoj problem psihološke prirode.
Da li brzo svršavaš? Da li te neki najuobičajeni gestovi devojke sexualno uzbude? Potraži mišljenje stručnjaka i otklonićeš sve nedoumice.
Da li su te erekcije bolne?? Erekcije ujutru su dosta uobičajena pojava to ne bi trebalo da te brine..
Dokazano je da je psihološki a ne fiziološki problem kad ljudi brzo svršavaju u toku sexa (manje od minuta do 1-2). Otuda mislim da vrlo lako može biti da je i tvoj problem psihološke prirode.
Da li brzo svršavaš? Da li te neki najuobičajeni gestovi devojke sexualno uzbude? Potraži mišljenje stručnjaka i otklonićeš sve nedoumice.
svestan sam da nisam objasnio do kraja. znam za noćne erekcije, ali zašto znaju da budu tako žestoke. pritisak u udu je jako neprijatan ponekad, ni traga od osećaja prijatnosti.uobičajene stvari me ne izazivaju, nisam nešto opterećen seksom, jedino što zbog svega ovoga jesam nervozan.
u suštini, koji bi lekar mogao da mi pomogne, urolog ili neki drugi. dali je možda neki mišić u medjunožju bitan. vidim da ljudi imaju problema sa preosetljivom kožom (nije mi preosetljiva tj. bolova nema), da li to može biti uzrok, ta neka nervna povezanost? sluđen sam totalno...
u suštini, koji bi lekar mogao da mi pomogne, urolog ili neki drugi. dali je možda neki mišić u medjunožju bitan. vidim da ljudi imaju problema sa preosetljivom kožom (nije mi preosetljiva tj. bolova nema), da li to može biti uzrok, ta neka nervna povezanost? sluđen sam totalno...
Blago tebi ti bar nemas problem preosetljivosti.. nemaš pojma kako to jako namuči čoveka.
Ok ako dobro razumem tvoje erekcije su toliko jako da osećaš "pun pritisak" odnosno kako da če ti penis explodirati.. (sad ovo malo šaljivo zvuči ali moram sebi da predočim pravu sliku stvari..)
To mi zvuči vrlo čudno i stvarno nikad nisam čuo za nešto slično.. ali probaćemo.
Problem može biti u tvojim mišićima koji možda preuzimaju više krvi u toku erekcije nego što bi trebalo. Isto tako problem može biti i u krvnim sudovima.
Da li tu neprijatnost osećaš na koži penisa ili iznutra u samom penisu? Ili možda i jedno i drugo?
Savetujem ti da što pre posetiš lekara jer stvari koje se odlažu vremenom se pogoršavaju..
Pozdrav!
Ok ako dobro razumem tvoje erekcije su toliko jako da osećaš "pun pritisak" odnosno kako da če ti penis explodirati.. (sad ovo malo šaljivo zvuči ali moram sebi da predočim pravu sliku stvari..)
To mi zvuči vrlo čudno i stvarno nikad nisam čuo za nešto slično.. ali probaćemo.
Problem može biti u tvojim mišićima koji možda preuzimaju više krvi u toku erekcije nego što bi trebalo. Isto tako problem može biti i u krvnim sudovima.
Da li tu neprijatnost osećaš na koži penisa ili iznutra u samom penisu? Ili možda i jedno i drugo?
Savetujem ti da što pre posetiš lekara jer stvari koje se odlažu vremenom se pogoršavaju..
Pozdrav!