Hepatit C
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Hepatit C
Imam jedno pitanje mozda je malo glupo ali ipak je zdravlje u pitanju.Moj najbolji drug se zabavlja sa curom nekoliko meseci a pre nekoliko dana je ona saznala da njen otac koji je duze vreme radio u inostranstvu ima hepatitc i da se vec leci duze vreme leci .Posle duzeg vremena on se vratio i zivi sada ovde sa celokupnom porodicom e sada nas(pisemo zajedno) interesuje koja je verovatnoca da se ostali ukucani zaraze jel ipak zive pod istim krovom.Dali moj drug treba da se plasi.Unapred hvala
hepatitis c je bolest krvi. ne treba da se plasite. ne postoji mogucnost da vam prenese hepatitis c samo zato sto zivite zajedno.
Moj drug se zabavljao sa devojkom koja je imala hepatitis c, i nije znao.
spavao je sa njom par puta, i nije dobio hepatitis.
ne brinite, samo se drzite pravila da ne dodje do nekih povreda, da dodjete u kontakt sa njegovom krvlju i to je to.
Sve je ok!
bez brige
Moj drug se zabavljao sa devojkom koja je imala hepatitis c, i nije znao.
spavao je sa njom par puta, i nije dobio hepatitis.
ne brinite, samo se drzite pravila da ne dodje do nekih povreda, da dodjete u kontakt sa njegovom krvlju i to je to.
Sve je ok!

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hepatitis C je moguce dobiti u toku zajednickog zivota sa ljudima koji ga imaju.Ne prenosi se preko pljuvacke,dodira,vazduha,prenosi se iskljucivo preko krvi sto znaci da moze biti prenesen u toku seksa !!!!
Najispravnije bi bilo da se vasa devojka testira na virus.A ako je pozitivna,onda se testirajte i vi.
Najispravnije bi bilo da se vasa devojka testira na virus.A ako je pozitivna,onda se testirajte i vi.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Vragolasta Amfibija
- Moderator