Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pozdrav ljudi,prije par dana sam osjetio malo kvrzicu na penisu,tj. unutar penisa,na sredini,na jaci stisak malo zaboli.nisam to nikada do sada osjetio niti je bilo toga.sta mi preporucujete?Sta bi moglo biti,nadam se da nije sta zajebano
koza izvana je normalna,sve kako je i prije bilo.grublje radnje nije bilo osim one klasicne,i sve funkcionise.mokrenje u redu,erekcija isto.s donje strane osjeti bolje,kao da imam kuglicu u mokracnom kanalu
kao prvo---molio bih sve da ne koriste HELP u naslovu--nisu ovde Englezi.
Kao drugo--ne verujem da je nesto opasno al prati--ako se uvecava obavezno kod lekara
Kao prvo novi sam i nisam znao,izvinjavam se,a kao drugo,logicno je da cu ici doktoru ako bude gore,al ocekivao sam da ce mi mozda netko bolje objasniti sta bi moglo biti
Možda neki otok zbog povrede... Idi u svakom slučaju na pregled obavezno. Ne verujem da je u mokraćnom kanalu jer bi trebalo da osetiš promene pri mokrenju