uh...HELP

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
unknownM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 01, 2009 1:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

uh...HELP

Post od unknownM »

Treba mi pomoc.....widite prilikom preterane mastrubacije(8-10 puta) SAM na kraju ''izbacio'' i malo krwi,sad cuo sam da prilikom preteriwanja mastrubacije moze puci kapilar u penisu...sad mi se to wise ne dogadja ali sam bio prilicno uznemiren,i nije mi ni sad bas lako........pa bih wole da dobijem sto pre odg . sta je ustwari to bilo? da li je to normalno?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

puko ti je kapilar u penisu.
ne preteruj sa masturbacijom.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
unknownM
Novi član
Novi član

Post od unknownM »

da li mogu da mi ostanu neke posledice usled toga...sad je swe ok,''leti''(ne preterujem u mastr. , na swaka 2 dana po 1max)na swe strane (jer sam takodje cuo da usled pucanja tih kapilara moze doci do zapusenja nekih kanala u penisu,to meni nije zapuseno i swe je ok)ali da li moze biti nekih komplikacija u daljem odwijanju ili sl. ?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Ja zaista nemam pojma.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
unknownM
Novi član
Novi član

Again

Post od unknownM »

da li mogu da mi ostanu neke posledice usled toga...sad je swe ok,''leti''(ne preterujem u mastr. , na swaka 2 dana po 1max)na swe strane (jer sam takodje cuo da usled pucanja tih kapilara moze doci do zapusenja nekih kanala u penisu,to meni nije zapuseno i swe je ok)ali da li moze biti nekih komplikacija u daljem odwijanju ili sl. ?
unknownM
Novi član
Novi član

Post od unknownM »

idalje nemam odg na owo............................da li mogu da mi ostanu neke posledice usled toga...sad je swe ok,''leti''(ne preterujem u mastr. , na swaka 2 dana po 1max)na swe strane (jer sam takodje cuo da usled pucanja tih kapilara moze doci do zapusenja nekih kanala u penisu,to meni nije zapuseno i swe je ok)ali da li moze biti nekih komplikacija u daljem odwijanju ili sl. ?
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am

Post od Studenica »

unknownM napisao:idalje nemam odg na owo............................da li mogu da mi ostanu neke posledice usled toga...sad je swe ok,''leti''(ne preterujem u mastr. , na swaka 2 dana po 1max)na swe strane (jer sam takodje cuo da usled pucanja tih kapilara moze doci do zapusenja nekih kanala u penisu,to meni nije zapuseno i swe je ok)ali da li moze biti nekih komplikacija u daljem odwijanju ili sl. ?
Nema odgovora jer pitas gluposti.pukao ti je kapilar,isto kao kad ti podje krv na nos,nece da imas posledice ali nemoj da ti puca bas svaki dan.Ovakve teme su pre za psihologiju nego za urologiju.
I u srpskom jeziku i pravopisu V=V a ne W.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

covece smajni dozivljaj...ni testisi ni prostata ne mogu da naprave dovoljno ejakulata koliko ti mozes da izbacis... :D :D :D ajde da si imao 6 puta na dan,pa da se i razumemo,ali 7... :wink: :wink: :wink: nece ti nista biti samo nemoj da ponavljas to... :wink:
unknownM
Novi član
Novi član

:D

Post od unknownM »

Eto,jer to bilo toliko tesko,hVala Vam puno,sad mi je lakse...super ste sajt !!! POzzz!
Odgovori