Imam problem pocelo je pre oko 4 god imam 16 ipo godina , neke bubuljice mi izlaze po penisu i ispod glavica bele sitne, sta je to jel opasno kako moze da se odstrani jako sam uznemiren i uplasen.
imam 2 slike ali slikomat nece da ocita pa tako da nemam kako da ubacim :/
HELP HELP !
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: HELP HELP !
ko jos ne zna sta je help--pa ima ko ne zna a i postoji na nasem jeziku--ito bar da napises umesto help--bubuljice ili sta znam vec-al vezano za problem pa ce vise ljudi obratiti paznju-
no-nemoj da se ljutis al pogledaj da se vecina drzi tog nepisanog pravila jer je logicno zasto..
Tesko da ce ti iko dati savet-to je ipak za doktora-osim da probas ispirati kamilicom ili hipermanganom-al pazi da ne bude jak rastvor-tek da malo ima ljubicastu boju prozirnu--kao neki caj--znaci tek malo stavi u casu-ako vidis da je jaka bola razblazi
procitaj malo o hipermanganu prethodno
srecno
no-nemoj da se ljutis al pogledaj da se vecina drzi tog nepisanog pravila jer je logicno zasto..
Tesko da ce ti iko dati savet-to je ipak za doktora-osim da probas ispirati kamilicom ili hipermanganom-al pazi da ne bude jak rastvor-tek da malo ima ljubicastu boju prozirnu--kao neki caj--znaci tek malo stavi u casu-ako vidis da je jaka bola razblazi
procitaj malo o hipermanganu prethodno
srecno
Re: HELP HELP !
Hvala ti 
Imam 2 slike kako to izgleda al ne znam kako da ubacim, slikomat ne radi nesto.

Imam 2 slike kako to izgleda al ne znam kako da ubacim, slikomat ne radi nesto.