Glavic
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Glavic
Ljudi,mali problem.Penis je dovoljne velicine za moje godine,ali mi nije odlepljena kozica.Drkam ga 3 puta na dan i nista.Kada zavrnem glavic,na njemu je nesto belo.Ako moze pomoc.Zelim da kada mi se digne,da mi glavic bude odlepljen od kozice.Hvala unapred.
Re: Glavic
moguce je da se radi o fimozi (suzenoj kozici) ili je kozica zalepljena za glavic...i u potpunoj erekciji kozica bi trebalo potpuno lako da se svlaci...to belo sto se nakupilo zove se smegma i mora se svakodnevno prati...savetujem ti da se javis na pregled kako bi se taj problem resio, nema potrebe da to i dalje trpis, moze se brzo i lako srediti...
A sta moze biti ako ne odem?
Jel mogu to sam da skinem?
ako se radi o smegmi (nakupljena belicasta masa ispod kozice) to se pere vodom i sapunom...ako su to ipak neke bele promene u okviru samog glavica ne mozes ih skinuti, mora to pogledati doktor...kozica bi morala da se u erekciji lako svlaci u potpunosti sa glavica, ako nije moguce to se onda mora resavati...ako ne odes da to resis vremenom se mogu razviti infekcije, kozica slepiti za glavic i mozes imati problema pri odnosu zbog toga, a zasto bi sve to trpeo i cekao da se mozda jos vise zakomplikuje ako vec moze lako da se resi...sto pre to bolje...
Opet ja.To belo mi je na samom vrhu glavica.Da li cu da skinem to ako stavim penis u casu vode.
neces...najbolje to videti kako izgleda, javi se na pregled, ako je nesto sto treba resavati da se to onda i resava...