Imam 25 godina ! Posto sam vec prilicno upucen u stvari vezane za fimozu (ne pitajte me zasto to nisam ranije resavao), interesuje me da li postoji mogucnost kontraindikacije/posledice operacije u mom dobu, kao i mesto gde se moze obaviti profesionalan pregled i operacija (NS, BG), bez suvisnih papirolosko/birokratskih komplikacija (privatna klinika bi bila idealna, a kako ne bi izgledalo kao reklama, saljite informaciju kao privatnu poruku->PP).
Hvala svima!
Fimoza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 23, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Fimoza OPERACIJA
magican napisao:pozdrav,
i mene ineresuje ista stvar ali za podrucje BGD-a, koji je postoperativni period tj. koliko se ostaje u bolnici, kao i cena operacije fimoze
pozdrav
U Beogradu mozes operisati fimozu u Gradskoj bolnici (Zvezdara). Operacija kosta oko 3000 din (manje od 50 EUR). Zakazuje se. Posle operacije ides kuci istog dana - zavisno od anestezije koju dobijes. Previjanja su svakog ili svakog drugog dana.
Pozdrav
Ako ima extra pitanja: PM ili mail.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 11:18 pm
Re: Fimoza OPERACIJA
ja cu je obaviti na VMA(za koji dan).zbog toga sam morao da radom EKG,snimak pluca,testove krvi,urina,kao i misljenje lekara da primim opstu anesteziju.molim da mi neko kaze(ko je prosao kroz taj "pakao")koliko traje postoperativni period i da li je sve to (ceo taj proces operacije i postoperativnog perioda)bolan(jer sam procitao da jeste).unapred hvala i pozdrav.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 31, 2007 11:18 pm
ja cu je obaviti na VMA(za koji dan).zbog toga sam morao da radom EKG,snimak pluca,testove krvi,urina,kao i misljenje lekara da primim opstu anesteziju.molim da mi neko kaze(ko je prosao kroz taj "pakao")koliko traje postoperativni period i da li je sve to (ceo taj proces operacije i postoperativnog perioda)bolan(jer sam procitao da jeste).unapred hvala i pozdrav.
srecno sa vmalepotan napisao:ja cu je obaviti na VMA(za koji dan).zbog toga sam morao da radom EKG,snimak pluca,testove krvi,urina,kao i misljenje lekara da primim opstu anesteziju.molim da mi neko kaze(ko je prosao kroz taj "pakao")koliko traje postoperativni period i da li je sve to (ceo taj proces operacije i postoperativnog perioda)bolan(jer sam procitao da jeste).unapred hvala i pozdrav.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm