Fimoza

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Mudonjaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 03, 2014 3:09 am

Fimoza

Post od Mudonjaaaa »

Imao sam operaciju fimoze pred oko 2 nedelje ali mislim da mi je doktor malo vise odsekao od kozice na penisu tako da sam kad imam erekciju penis mi je duzine upola manje od pre sto je bila jer je koza kraca tako da nemoze celosno da izagje zvao sam lekara koji me je operisao i ispricao sam mu za problem rekao mi je da ne treba da prinem da ce koza sama da se rastegne i da ce doci sve na svoje mesto kad potpuno se oporavim.

interesuje me vase misljenje hvala
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Fimoza

Post od Dejanbg »

U principu, nije nemoguće da je skratio previše iako ne bih rekao, pogotovo ne sada.
Prvo, još uvek je rano, ima još otoka, sigurno da oni zatežu stvar, moguće je da zbog toga nisi ni dobio punu erekciju pa ti se čini. Ako jeste tesno obrezivanje bilo, tj takva vrsta to će olabaviti malo vremenom.

Ako je zaista toliko kože isečeno da ne može preko pola to je već problem, ali kažem, mislim da je rano još to reći. Da li ti penis višestruko raste u erekciji u odnosu na opušteno stanje, ili je već u opuštenom približne veličine samo se ukruti?
Mudonjaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 03, 2014 3:09 am

Re: Fimoza

Post od Mudonjaaaa »

ma nije ista duzina kao u opustenom stanju kad krene u erekciju dogje do 12-13 cm i tu stane
Odgovori