fimoza
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
imam druga kome je nakon operacije fimoze penis produzen za 1.5 cm, pa me je interesovalo misljenje drugih koji su imali taj problem da li je i kod njih doslo do ma kakvog povecanja.
da li je fimoza i kada je kozica samo sa donje strane sprecena da se prevuce dok se sa gornje prevlaci bez problema sve do trenutka kada treba da se prevuce i sa donje
da li je fimoza i kada je kozica samo sa donje strane sprecena da se prevuce dok se sa gornje prevlaci bez problema sve do trenutka kada treba da se prevuce i sa donje
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 22, 2006 12:36 pm
Ja imam dva problema...
1. Ja mogu u toploj kupki prevuci kozicu preko glavica, ali ona se ne vraca nazad nego ostane ispod glavica i onda ju moram čupati gore!?
2. Nakon sto si prevucem kozicu i glavic mi ostane "slobodan" - kada prođem sa prstom preko njega ili mi se majca spusti pa da dodirne itd. mene na neki cudan i neugodan nacin zaboli glavic...!?!?!?
Kaj je sa mnom???
1. Ja mogu u toploj kupki prevuci kozicu preko glavica, ali ona se ne vraca nazad nego ostane ispod glavica i onda ju moram čupati gore!?
2. Nakon sto si prevucem kozicu i glavic mi ostane "slobodan" - kada prođem sa prstom preko njega ili mi se majca spusti pa da dodirne itd. mene na neki cudan i neugodan nacin zaboli glavic...!?!?!?
Kaj je sa mnom???