Fimoza

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Zaključana tema
lukasklaus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 11:01 pm

Fimoza

Post od lukasklaus »

Procitao sam, davno u nekom med. casopisu, da je radjeno ispitivanje lecenja fimoze kod dece do 14 godina, elokom kremom...koliko se secam uspesno u vecem procentu...da li znate nesto o tome?
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Cime? Eurokremom? E za to ces morati da se obratis gospodinu Problematichnom, on je ovde strucnjak za pitanje fimoze! :lol:
lukasklaus
Novi član
Novi član

nije bas tako

Post od lukasklaus »

Bravo Ka1....ali elokom krem radi, i to veoma efikasno...jupiii
mihaelo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 12:32 am

Eurokrem

Post od mihaelo »

@K1 molim te odgovori mi od kojeg proizvodjaca je najbolji Eurocrem za lecenje ?
unapred zahvaljujem :D !
Pozdrav !!!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Najbolji je od Wunder-a namazes ga 3 puta dnevno na parce hleba i pojedes ga i nemas frke sa fimozom do kraja zivota... Sto se tize Ka1 ne obracaj paznju na njegov sarkazam vec se obrati nekom urologu za fimozu pogotovu ako je u pitanju tezak oblik fimoze, a ako nije onda ti preporucujem gel Didermal pa probaj sa vezbama u toploj vodi da prevlacis kozicu gore-dole a posle toga da namazes taj gel na deo koji cini fimozu sa spoljne strane. Pos
Help please!
lukasklaus
Novi član
Novi član

pitali pedijatra

Post od lukasklaus »

moj sin ima sest godina i nije mogao uopste da prevuce kozicu, i probali sa elokom-om. Posle 2 dana prevukao je skoro potpuno...posto elokom ima najmanje kortikosteroida od slicnih preparata, pedijatar je rekao da ga mozemo koristiti jos dve nedelje ujutru i uvece....ostalo je jos pola milimetra zalepljeno....pozdrav....mozda jos nekom pomogne....
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Re: pitali pedijatra

Post od Milann »

lukasklaus napisao:moj sin ima sest godina i nije mogao uopste da prevuce kozicu, i probali sa elokom-om. Posle 2 dana prevukao je skoro potpuno...posto elokom ima najmanje kortikosteroida od slicnih preparata, pedijatar je rekao da ga mozemo koristiti jos dve nedelje ujutru i uvece....ostalo je jos pola milimetra zalepljeno....pozdrav....mozda jos nekom pomogne....
mogli ste i da sacekate jedno 10ak godinica
Zaključana tema