Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Elem imam neku fimozu gde je deo glavica spojen sa kozicom a drugi slobodan , ako se to zove fimoza! Nisam ni gledao ovo ali pre 2 godie shvatio sam da mi se sa strane svorio drugi otvor kroz koji normalno mokrim i ostalo a ovaj prvi normalan nekako zarastao ne znam ni ja . Pored toga nemam ikakve druge probleme (bol, crvenilo...) takodje nisam siguran da sam moguce rodjen sa tom manom. Zanima me kako se to zove i da li postoji neki privatni urolog da ne idem po ovim drzavnim ustanovama!
Dajte mi molim vas broj nekog privatnog urologa, ne zelim nista da radim u drzavoj bolnici jer znam kakvi su tamo uslovi!!!
Prvo napisi iz kog si mesta da bi neko preporucio urologa. Drugo mozes kod opste prakse da uzmes uput za urologa i odes u neki dom zdravlja ne moras odmah u bolnicu nece tamo da te zadrze sigurno ne plasi se. Savet od bilo kog urologa ce ti biti od pomoci bilo on privatni ili drzavni. Sto se tice operacije ili nekog hiruskog zahvata ukoliko je potreban vec odlucuj da li ces kod privatnika ili u bolnici.
Meni treba dobar urolog. Iz Nisa sam (a i ti si koliko vidim) pa ako znas neku privatnu ambulantu ili urologa koji radi u nekoj privatnoj ambulanti javni ovde ili na PM. Inace me interesuje koja je cena pregleda na Uroloskoj klinici bez uputa. Hvala.
Trazio sam na google neke ordinacije i nijedna iz Nisa neka svoju prezentaciju na internetu. Sto se tice cene pregleda ni to ne znam ja ti preporucujem da uzmes uput od opste prakse i da odes lepo u dom zdravlja da te pregledaju.
Molim ko god ima neko uroloski problem a Tice normalnih funkcija penisa odnosno postojanje nekih kongenitalnih anomalija neka mi pise na mail [email protected] a ja cu rado pomoci u kako bih rekao teledijagnozi i preporukama.
KOD TEBE SE RADI SRASTANJU DELA PERPUCIUMA I NESTU STO BI LICILO NA HIPOSPADIU, MOLIM ZA DETALJAN OPIS TO SE LAKO RJESAVA KAKSE NEGO IZVADITI ZUB.
NE TREBA VELICATI PRIVATNE KLINIKE VEC NACI PRAVOG HIRURGA UROLOGA -PLASTICNI HIRURG,KOJI JE DOBRO DOBRO OVLADAO HIRURGIJOM PENISA DA BI URADIO EFIKASAN ZAHVAT
Molim za detaljan opis pa cu ti dati tacna uputstva [email protected]
Nema ovo bas mnogo veze sa temom ali me zanima pa cu pitati. Bogdan vidim da odgovaras na pitanja kao da se razumes u urologiju pa sam se pitao koliko si strucan u ovoj oblasti jer smo uglavnom svi laici ovde osim Filip-a. Da li studiras medicinu ili si Dr. ili tako nesto predstavi se ako ti nije tesko. Hvala
Problematichan napisao:Nema ovo bas mnogo veze sa temom ali me zanima pa cu pitati. Bogdan vidim da odgovaras na pitanja kao da se razumes u urologiju pa sam se pitao koliko si strucan u ovoj oblasti jer smo uglavnom svi laici ovde osim Filip-a. Da li studiras medicinu ili si Dr. ili tako nesto predstavi se ako ti nije tesko. Hvala
ljudi ja sam retard xD ne znam fiziologiju penisa i od malena sam ziveo sa kevom koja nema pojma o tome a i nikada je nisam ni pitao... pa sam informacije nalazio na drugim izvorima... npr net
Nije hipospadija ili neki poremecaj nego nedostatak informacija i znanja o normalnoj anatomiji penisa... izvinite na smetnji xD
PS
Treba da uvedu seksologiju u skole posto ko zna koliko ima slucajeva kao sto sam ja -.-