ZA DR.FILIPA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
micika1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 10, 2006 6:41 pm

ZA DR.FILIPA

Post od micika1 »

S vremena na vrijeme mi se pojavi svijetla krv na gacama koja traje dan dva.Urolog to nije shvatio ozbiljno vec smatra da imam pijeska ili kamenja u besici i da me to povrijedilo prilikom mokrenja.
STA VI MISLITE O OVOME I DALI DA IPAK TO SHVATIM MALO OZBILJNIJE.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Za doktora Filipa!!! :lol: :lol: :lol: Hahaha, Filipe, mislim da ti je ovo najveci kompliment do sada. :lol:

Kupila si ga za citav zivot, rekao bih! :D
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Pa treba da se shvati ozbiljnije. Potreban je detaljan ginekološki pregled i pregled urina sa sedimentom.
Tek posle toga možemo da se orijentišemo o čemu se radi.
Ka1 napisao:Za doktora Filipa!!! :lol: :lol: :lol: Hahaha, Filipe, mislim da ti je ovo najveci kompliment do sada. :lol:

Kupila si ga za citav zivot, rekao bih! :D
Pa, oslovljavaju me tako svaki dan na poslu, tako da mi i nije to neki specijalni kompliment, više mu dođe kao konstatacija stanja. ;)
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Pa i to sto kazes, dugo si vec ovde, da li si diplomirao? Ja sve mislim da si jos uvek student ali kada malo bolje razmislim, dugo se vec "znamo" . :)
micika1
Novi član
Novi član

Post od micika1 »

DOBRO MOJA GRESKA TREBAO SAM NAGLASITI DA SAM MUSKO PA OTUD UROLOG MISLI DA JE TO ZBOG PIJESKA KOJI ME POVRIJEDI PRILIKOM MOKRENJA GDJE SE POJAVI BLIJEDA KRV KOJA VEC SUTRADAN NESTANE.ISKRENO I NISAM BAS NESTO RASPOLOZEN DA IDEM OD DR.DO DR. I DA ME SVI PIPKAJU.A MOZDA JE SVE TOI ZBOG GOD.45.
"DOKTORE" FILIPE OPROSTI ALI OVO ME DRUG NASAMARIO REKAVSI MI DA SE OBRATIM TEBI ZA SAVJET.
OVO PITANJE NIJE UPUCENO SAMO TEBI VEC SVIMA KOJIMA SE SLICNO DESAVALO
Filip
Aktivan član
Aktivan član

Post od Filip »

Uh, pa nick ti je malo nezgodan, tako da izvini za tu grešku oko roda.
A kakvi su ti nalazi urina i šta je sve rađeno od pregleda (ne mislim samo na "pipkanje" nego i ultrazvuk, rendgen itd.)?
micika1
Novi član
Novi član

Post od micika1 »

Samo analiza urina,spermokultura i sve je bilo OK.Ultrazvuk sam radio prije 2_3 god.nista bitno mi nisu rekli izuzev da mi je prostata malo uvecana sto je normalno s godinama
Filip
Aktivan član
Aktivan član

Post od Filip »

Pa ne znam odakle onda doktoru da imate pesak ukoliko je urin uredan i nije rađen ultrazvuk. Sa druge strane, i ukoliko urin pokaže samo gomilu kristala, malo leukocita i erirocita, što govori da u urinu ima peska, potrebno je uraditi UZ da bi se videlo da li postoji i neki kamenčić /mada se kod nas ne insistira na tome iako bi bilo pravilno/.
Dakle, kod vas je sledeći korak, UZ urotrakta da se vidi da li ima neke promene koja bi mogla da dovede do tog krvarenja. UZ je takođe koristan i da se premeri ta prostata i da se vidi koliki je rezidualni urin. Ukoliko imate preko 50 godina (a ukoliko je prostata uvećana svejedno) treba da se uradi i PSA.
Posle toga postupak zavisi od rezultata sa ultrazvuka.
micika1
Novi član
Novi član

Post od micika1 »

E hvala na odgovoru vise si mi reko no pravi dr. i zbog toga si zasluzio titulu doktora.Pa i meni je bilo cudno sto mi na osnovu nikakvih nalaza samo na osnovu moje rijeci odma odredjuje dijagnozu i pij caj.nema mi druge nego da se nakanim otici na ultrazvuk.
HVALA
Filip
Aktivan član
Aktivan član

Post od Filip »

Ja jesam doktor micika1.
micika1
Novi član
Novi član

Post od micika1 »

e tek sad mi nista nije jasno.ako jesi dr.zasto se onaj nasmijao sto sam te tako nazvao i jesi li urolog.Molim te razrijesi ovu misteriju
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Kada se Filip pojavio na forumu bio je jos uvek student. Ocigledno je u medjuvremenu diplomirao.
Odgovori