Poštovani,
Da li je "smanjen", mlitav penis u normalnom opuštenom stanju simptom erektilne disfunkcije ili je u pitanju nešto drugo? Bio sam kod urologa u vezi problema sa erekcijom i nažalost imam ED. Terapija: Bilive 20 mg po potrebi i Sant-E-Gal 2x1, kad vidim kako terapija deluje (potrebna seksualna stimulacija) treba da odem na kontrolu sa rezultatima velike liste i hormonskih analiza. Brinem se mnogo jer mi ovo deluje jako zabrinjavajuće - doktor nije tu do 4. januara a ja sam kao na iglama. Prvi put sam ovo primetio pre 8 meseci kada sam jedno kratko vreme pio lorazepam, zoloft i remeron a iste ne uzimam još od 6. maja. Dovoljno je valjda prošlo vremena da se organizam "pročisti". Postajem očajan i ne znam šta da radim. Pri seksualnom odnosu nekad je erekcija ok a nekad ne mada i kad je ok ne mogu dugo da je održim dok je pri masturbaciji situacija lošija - postigne se dobra erekcija ali čim počnem sa masturbacijom penis se opušta i jedva ejakuliram. Kod odnosa sam primetio da trajanje erekcije dosta zavisi od poze, kod misionarske poze koju najviše volim erekcija traje duže nego u ostalim pozama.
Erektilna disfunkcija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Erektilna disfunkcija
Смањен и млитав пенис у опуштеном стању је нормална ствар. А какав би требао да буде?!
Не знам шта очекујеш од свог организма када га затрпаваш таквим лековима за смирење?
Не знам шта очекујеш од свог организма када га затрпаваш таквим лековима за смирење?
Lečio sam se od opsesivno-kompulsivnog poremećaja - onda sam prekinuo sa lečenjem i rešio da pobedim samog sebe i hvala Bogu uspevam to već 8 meseci bez ikakvog leka.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Да победиш самога себе? То никоме није успело.