Erektilna disfunkcija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Boxikg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 21, 2009 10:05 am

Erektilna disfunkcija

Post od Boxikg »

Poštovani,

Da li je "smanjen", mlitav penis u normalnom opuštenom stanju simptom erektilne disfunkcije ili je u pitanju nešto drugo? Bio sam kod urologa u vezi problema sa erekcijom i nažalost imam ED. Terapija: Bilive 20 mg po potrebi i Sant-E-Gal 2x1, kad vidim kako terapija deluje (potrebna seksualna stimulacija) treba da odem na kontrolu sa rezultatima velike liste i hormonskih analiza. Brinem se mnogo jer mi ovo deluje jako zabrinjavajuće - doktor nije tu do 4. januara a ja sam kao na iglama. Prvi put sam ovo primetio pre 8 meseci kada sam jedno kratko vreme pio lorazepam, zoloft i remeron a iste ne uzimam još od 6. maja. Dovoljno je valjda prošlo vremena da se organizam "pročisti". Postajem očajan i ne znam šta da radim. Pri seksualnom odnosu nekad je erekcija ok a nekad ne mada i kad je ok ne mogu dugo da je održim dok je pri masturbaciji situacija lošija - postigne se dobra erekcija ali čim počnem sa masturbacijom penis se opušta i jedva ejakuliram. Kod odnosa sam primetio da trajanje erekcije dosta zavisi od poze, kod misionarske poze koju najviše volim erekcija traje duže nego u ostalim pozama.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Erektilna disfunkcija

Post od aaaca »

Смањен и млитав пенис у опуштеном стању је нормална ствар. А какав би требао да буде?!

Не знам шта очекујеш од свог организма када га затрпаваш таквим лековима за смирење?
Boxikg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 21, 2009 10:05 am

Post od Boxikg »

Lečio sam se od opsesivno-kompulsivnog poremećaja - onda sam prekinuo sa lečenjem i rešio da pobedim samog sebe i hvala Bogu uspevam to već 8 meseci bez ikakvog leka.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да победиш самога себе? То никоме није успело.
Odgovori