Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Erekcija problem
PostPoslato: Čet Dec 08, 2016 10:55 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2016 10:29 am
Postovi: 2
Pozdrav svima, novi sam na forumu i otvaram temu zbog jednog pitanja u vezi erekcije. Imam djevojku 4-5 mjeseci, i upražnjavamo seks od polovine veze. Međutim, imam problema sa erekcijom. Imam 21 godinu, i ovo mi nije prva djevojka, niti partnerka, ali jeste djevojka u vezi sa kojom imam seks. Problem se javio od prvog puta kada erekcija za penetraciju nije bila dovoljno čvrsta, pa sam tada partnerku zadovoljavao prstima. Potom se dešavalo da pri uspješnoj penetraciji ubrzo dođe do gubitka erekcije, i on iskliza. Ono što mi je bilo nejasno, a desilo se par puta, da kada mi je penis izgledao dovoljno čvrst za erekciju, nije mogao opet da uđe, pa je u međuvremenu erekcija padala. Eto u posljednje vrijeme, zbog raznih stvari (menstruacija, razdvojenost) nismo imali nikakav oblik seksa, pa sam samo jednom pokušao penetrirati ali opet je erekcija splasnula u međuvremenu, pa sam se odmah prebacio na zadovoljavanje nje. Inače, praktikujemo oralni seks, i međusobno masturbiranje. Zna biti baš u redu, i dobro, međutim, zna se desiti da mi erekcija i kod "manualnog" seksa bude slabija, ili je potrebno vrijeme za ukrućivanje. Može biti i zato što mislim na to kada počne, ali eto kažem, često zna biti potpuno uredno i zadovoljavajuće i da ne želim da prekida do orgazma.

Što se tiče navika, redovno treniram i u solidnoj sam kondiciji. U srednjoj školi sam se aktivno bavio sportom i sa te strane dobro stojim. Alkohol konzumiram povremeno, ali već dugo se nisam "ubio" . Pušenje eventualno par cigara sedmično, nisam nikada bio redovni pušač. Jutarnje erekcije, oduvijek imam tu specifičnost, da se zaista rijetko budim sa erekcijom, i to me znalo brinuti. Ovih dana ih nemam, ali eto zna se desiti, da iako se ne probudim sa erekcijom, ostanem ležati minut-dva, i spontano nastaje erekcija koja može trajati i po 15 minuta ako ne počnem hodati, trčati, već ostanem u krevetu. Kažem, rijetko sam se ikada budio sa erekcijom, i to me znalo brinuti, ali ove spontane nekoliko minuta poslije buđenja su baš česta pojava. Prije ove djevojke, imao sam par partnerki, i normalno i u alkoholisanom stanju, ali to su bile šeme, nismo se češće gledali. Uspjevao sam imati i vaginalni i oralni seks, istina, znala je erekcija biti slabija od one kakvu znam sam imati. Desilo mi se jednom tako da zakažem, ali tada sam mislio da su isključivi krivci alkohol i nesanica. To je bilo prije 8-9 mjeseci možda.

U sadašnjem odnosu, pošto uvijek imam inicijativu, i bude dobra predigra, ima strasti, upražnajvamo druge "tipove seksa" redovno, nisam nezadovoljan, ali opet nedostaje da i "klasično" bude sve u redu i bez problema. Kada sam masturbiram, zna biti sve u redu, nekada zna zaštopati malo, ali to zavisi od uzbuđenosti, a imam utisak i perioda, npr dani kada sam više, i malo uzbuđen. Uglavnom, eto zna i tu nekada "zatrokirati". Imam već mjesec i po kod sebe pakovanje Dinamika kupljeno u apoteci, ali do sada nisam koristio, mada vagam i tu mogućnost. Da naglasim, i djevojci nisam ja prvi, mada nema nekog iskustva. Šta vi mislite šta bih trebao, i gdje je uzrok problema, te pišite savjete. Hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Erekcija problem
PostPoslato: Pet Dec 09, 2016 12:06 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Postovi: 326
Prvo idi kod doktora urologa.

Koristi BiLive kad trebas da imas sex. To je isto ko Cijalis samo 2 puta slabije.

Probaj da pijes Tribestan za povecanje testosterona koji piju i sportisti zbog misicne mase, a Tribestan se koristi i za lecenje impotencije.

Prestani da pusis potpuno ako mozes.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Erekcija problem
PostPoslato: Sub Dec 10, 2016 2:02 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2016 10:29 am
Postovi: 2
A šta misliš da pokušam sa Dinamikom kad već imam, da vidim da li će biti bolje i koliko? U apoteci su mi dali Dinamiko kada sam objasnio o čemu se radi.

I da li, iz ovoga, ti možeš naslutiti da li je problem uzrokovan fizičkim elementima ili psihičkim? Svakako da bih preventivno trebao urologu na pregled, i najvjerovatnije ću to u skorašnje vrijeme uraditi, čisto da vidim stanje ako išta.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Erekcija problem
PostPoslato: Sub Dec 10, 2016 6:48 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Postovi: 326
Okej, onda bolje dynamic.

Ne znam do cega je. Uradi hormone, testosteron i sta ti vec doktor bude rekao.

Moze da bude da imas neku infekciju u organizmu, a da i ne znas i da je to smanjilo potenciju.

Moze da bude neki problem sa prostatom i sta znam...

Zato ce ti verovatno dati da uradis analizu krvi, sedimentaciju i jos neke pokazatelje slicnog tipa koji procenjuju da li negde postoji nekakva infekcija.

Probaj da pijes i caj od vrbovice/male mlecike koju mozes kupiti u biljnoj apoteci Josif Pancic kod Kalemegdana, nadji adresu na netu... Tadeusa Koscusa valjda...

Nije skup, oko 200 kinti, a pojacava potenciju ljudima koji imaju probleme sa prostatom.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: