Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
primetio sam da na kozi skrotuma imam desetak takvih tackica koje su se takodje pojavile nakon brijanja,tako da sam prestao da se brijam. Posle toga nissam primetio da se pojavljuju i necu ih dirati. Ukoliko imate slicnih iskustava voleo bih da ih podelite sa ostalima ili da vivimo misljenje doktora.Hvala.
I ja imam slican problem, tackice su se pojavile pre par dana, i bolne su na pritisak. Ne smetaju mi pri bilo kakvim drugim funkcijama, ali su jako iritantne i neprijatne. E sad posto i ja redovno brijam to dole, ne znam da li je nastalo zbog brijanja ili neceg drugog, uglavnom sam siguran da nije zbog menjanja partnera, jer sam sa istim partnerom 4 godine! ...
Posto sony ericsson puno ljudi javljalo sa pitanjem kakve su in order to crvene tackice koje imaju na skrotumu,kada ih stisnu,one krvare,otvaram ovu temu sa linkovima pennsylvania se mozda neko my partner and i pronadje you svamu ovome. Gold For Runescape
ello
izasla mi je jedna tamnna tacka na korenu penisa pre par meseci. bio sam ubedjen da je urasla dlaka te sam stiskao, nakon par meseci video sam jos par u potezu i takodje mislio da su iritacioje od brijanja i slicno posto je iz svakje maltene virila dlacica. slucajno sam po netu nasao da je mogucew da su kondilomi pa reko da pokazem sliku da mi kazete. moj drug urolog tvrdi da nisu ali on je jos neiskusan
Ljudi bez sale, rekao sam vec par puta ali sam toliko yadovoljan ovim gelom da moram da ponovim. Kakve god nelagodnosti da imate u intimnoj zoni neprijatan miris penisa, tackice na testisima, belu smesu na glavicu probajte ovaj gel www.manintimo.com i uzivajte. Sve probleme u intimnoj zoni resava. Pozdrav