Takodje sam zbog fimoze operisan... (lakseg oblika, mogao sam da prevucem kozicu u opustenom stanju, ali prilikom erekcije je bilo bolno. Pokusavao sam i ovo sa kremicama i vezbama, topla voda i ostali fazoni, i posle 3 meseca bilo je jedva vidljivih rezultata, a vezbe sam radio redovno i po uputstvima, i od toga nista... verovatno bi mozda bili rezultati posle jedno 2 godine ali ja vremena nemam jer nisam juce napunio 18 vec sam stariji).
Elem sto se samog zahvata tice, toliko sam se usrao, da nemam reci, frka mi je bila da pomislim da odem kod urologa (jer sam znao da ce reci mora da se operise). Ali sam skupio hrabrost (zahvaljujuci nekim clanovima ovde). Uglavnom pre oko 10 dana sam operisan, posto imam frku od cele price uspavan sam bio... I kad sam se probudio bio sam u fazonu sta? Gotovo? Naravno osecao sam "pijanstvo" od anestezije (to se oseti i kad ti zubar da a kamoli ovo). E sad... naravno nije mi bilo super odma. Prvih par dana je bilo zeznuto, ali mi je doktor koji me operisao otkrio jednu foru a to je 3M Coban zavoj.... koji mi je bukvalno sluzio umesto flastera za gazu i samim tim posto je cvrst i elastican... uz slip bokserice omogucavao da fiksiram malisu tako da ne landara... E sad posto sam ja tako malo glupav ispao ja sam se svrckao odma prvih dana umesto da sam lezao... Moj savet... od prvog dana lezite i susite ranu.... 1-2x dnevno ispiranje kamilicom i to je to... nema potrebe da se rana kvasi non stop... i naravno posto sam pisao kao prskalica prvih 7-8 dana... sednete... posle nuzde obrisete papirom i mozete da isperete fizioloskim rastvorom ako je negde zahvatilo ranu.
Sto se tice toga gde sam operisan, to je odradjeno pri Klinickom Centru Srbije (beograd), ali izvan klinickog to je neka zgrada koja se valjda valjda vodi na resavsku i zove se Klinika za urologiju (operisan na 3 spratu iste). Svi koji se razmisljaju da li drzavno ili privatno ja kazem drzavno.
Necu da je zovem operacijom jer previse strasno zvuci, ovo je intervencija ambulantna koja je nezgodna samo zbog osetljivosti posle... ali evo i to se resava polako.... sve u svemu ljudi nema razloga za brigu.... da jos nesto... citao sam ovde da nekima odstrane vise kozice nego sto je potrebno... to se resi u razgovoru sa doktorom pre operacije... lepo odete i kazete....
I jos nesto, posto me je koza zatezala mislim da sam dobio na duzini.... oko 0.5-1cm sto nije puno, ali od viska glava ne boli

... cekam da sve zaraste, pa da ga pustim u promet

pa cu reci da li je osecaj isti ili se gubi... ali sto se higijene tice... ovo je bar za sada milina...