Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Braonkasta sperma i krv
PostPoslato: Sre Sep 30, 2020 9:13 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Sep 10, 2018 10:34 pm
Postovi: 8
Pozdrav. Prvo par informacija imam 21 godinu kod jednog urologa sam bio pocetkom ove godinu negde u februaru. Otisao sam pre svega zbog varikocele koju imam cisto da se uverim da li je to u pitanju iako sam to otrkio jos u osnovnoj skoli tacnije sam sam postavio dijagnozu. Tada mi je uradio ultrazvuk testisa, prostate. mokracne besike i bubrega i sve je bilo ok.

Onda krajem juna jedno vece odem do wc i mokrim skroz normalno i posto ja nakon mokrenja uvek protresem polni organ na wc papir cisto da izbacim poslednje kapi mokrace, tada sam primetio kapi krvi. Prvo je izasla neka sitna tackica bas mala i ja nastavio jos malo da tresem i posle nekoliko puta izasla je kap krvi i tako sam tresao i izaslo je jos nekoliko kapi krvi. Uradio sam urin i urinokulturu nema eritrocita u mokraci 1 leukocit samo nisu nikakve bakterije nadjene na antibiogramu. Otisao kod drugog urologa uradio ultrazvuk i kaze da imam pesak u oba bubrega i za 3 meseca kontrola.

Proslo skoro 3 meseca i ja primetim da mi se promenila boja sperme prvo sam mislio da mi se ucinilo, onda sam resio da sledeci put obratim paznju i bilo je braonkastih delova u spermi. Uradio urin sve uredno. Ja zakazem i juce bio kod urologa. Uradi mi ultrazvuk i kaze da mi je prostata malo uvecana i kaze da sam se verovatno prehladio (inace pesak sam skoro skroz izbacio kaze jos malo se nazire) i prepisao mi je Marocen antibiotik i prostamol uno. Inace dan pre posete njemu primetim da se smanjuje braonkasta boja. Ovo vece sam isto masturbirao i vidim da se jos vise smanilo ALI posle sam urinirao i opet tresao i opet izasla mala tackica i ja nastavim i ono opet malo krvi izaslo.

Ne znam da li da brinem sta bi to moglo biti odakle ta krv. Da li je to mozda neka ranica ili sta. Moze li pesak u bubregu da uzrokoje tu krv ili sam ipak ja povredio penis. Dakle kad protresem to malo jace uradim pa malo udarim u saku. Inace nevin sam tako da ne verujem da je nesto od polnih bolesti.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 36 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: