Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam problem sa penisom kada prevucem rukom preko glavica on me boli,tako da je prosto nemoguce da ga bilo sta dodirne kada kozica nije preko njega!Frka mi je da bilo kome kazem,zato ako neko nesto zna neka javi!Tako je od kad znam za sebe,samo do sad nisam obracao paznju na to,ali doslo vreme!plz
bas kao sto kazes :doslo je vreme.
To je normalno,moraces da sacekas i istrpis dok ti se glavic na navikne na dodir.Koliko ce da traje ne znam,ali proci ce sasvim sigurno.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Normalno je ako si sada poceo sa sexualnim aktivnostima i ako ga do sada prethodno nisi ogoljavao i cackao.On je lepo ziveo u svojoj futroli i sada kad se to sve desava,naravno da je osetljiv!!
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.