bol u preponi...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
nemanjaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am

bol u preponi...

Post od nemanjaa »

imam jedan problem u poslednjih nekoliko dana osetio sam bol , ne stalni vec povremeni u predelu prepone odnosno ponekad imam osecaj da se radi o desnom testisu (odnosno osecaj mi je kao da sam se udario u testis, te osecaj bola koji sledi ne odmah vec kasnije, tj.bol koji nije jak,nekako otezava )

nisam primetio nikakve izrasline niti na testisu niti bilo kakva ispupcenja na stomaku niti preponi...

u poslednje vreme radio sam teze fizicke poslove... trenutno se nalazim u americi te mi je ishrana poremecena.. uglavnom jedem gotova jela, ne hranim se normalno ..ima li to ikakve veze....

moze li se na osnovu ovih sturih nabacanih podataka ...bar nesto zakljuciti..molim za pomoc
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: bol u preponi...

Post od dr ivica »

Bez pregleda NISTA. Ovo moze da bude pocetna kila, ali i varikocela, hidrocela, blagi epididimitis, svasta...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
nemanjaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am

Post od nemanjaa »

.... ma planirao sam ja da odem do doktora , nego ovde je sve papreno skupo... tj. kostace me ...
sta mislite gde je najbolje da odem .. do hirurga, urologa ili to moze dijagnosticirati i sam lekar opste prakse..........

pozz i hvala na odgovoru
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ne znam kakav je Vas lekar opste prakse (inace, "to" ne postoji, "opsta praksa" se kod nas zove "opsta medicina", imate dve vrste "opstih", lekare opste medicine (skraceno LOM) i specijaliste opste medicine (skraceno SOM). Ja sam SOM :D Trebalo bi da jedan SOM moze da postavi vecinu krupnih dijagnoza samostalno. Ali, ako ne moze, onda da Vas bar uputi na pravo mesto - verovatno urologu.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori