Bol u desnom testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
bronštajn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 01, 2011 8:20 pm

Bol u desnom testisu

Post od bronštajn »

Imam laku upalu desnog testisa i pijem palitreks. Zanima me da li smem da vršim ejakulacije?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bol u desnom testisu

Post od Dr011 »

nadam se da si bio na pregledu i da ti je lekar odredio Palitrex, da nije na tvoju ruku...
sama ejakulacija ne bi trebalo da skodi, cak ces isprazniti kanale da ne budu prepunjeni dok su pod upalom...ali problem je sto pri masturbaciji mozes fizicki da iritiras testise i epididimise usled pokreta, a potrebno je da miruju, pa ako uz odgovarajucu tehniku uspes da ih postedis "traume" isprazni se :wink:
naravno bez preterivanja, kod upale je najvaznije mirovanje i izbegavanje povredjivanja...
bronštajn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 01, 2011 8:20 pm

Post od bronštajn »

Hvala, povredio sam se pre mesec dana, dva puta sam bio na ultrazvuku, nista nisu nasli, sve je u redu , ali mene desni testis i dalje boli, nije jak bol, ali osecam ne prijatnost. Dobio sam da pijem palitrex jer mi je dijagnoza bila orhitis, mokraca u redu i krv. Zabrinut sam i dalje, pa sam bio kod privatnog lekara i pregledao na ultrazvuku opet i bile se neke kalcifikacije, malo natalozenog kalcijuma, nista strasno, tako je rekao urolg i dobio sam himoral forte. Boli me donji deo stomaka, neprijatnost u testisu i dalje postoji i imam bol u ledjima u sakralnom delu. Da li je opasno?
Molim vas brzo odgovorite.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ako je vec pregledom i ultrazvukom ustanovljeno da je sve uredu onda ne bi trebalo da bude opasno...nakon upale bol moze potrajati neko vreme i nakon izlecenja...ako se tegobe nikako ne povlace ili se se pogorsavaju naravno javi se na kontrolu...
Odgovori