bio sam kod urologa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
bio sam kod urologa
bio sam kod urologa i bolje da nisam: rekao mi je da nemam fimozu, vec da imam neke kondilome, zatim mi je rekoa da sam ih zaradio sexualnim putem iako sam je nevin, ii rekao mi je da imam mali penis i kratak frenulum. Savrsene vesti.
mislim posle ovoga da se samo ubijem ili eventualno odem u neki manastir!!!!!!!!!!!
mislim posle ovoga da se samo ubijem ili eventualno odem u neki manastir!!!!!!!!!!!
Kada ti je urolog izmerio, šta je rekao, tj. koliko ti je stvarno dugačak penis? Ti si negde rekao 14 cm, a ako ti je urolog rekao da ti je penis mali, onda mora da je izmerio mnogo manje od 14cm?
I gde su ti ti kondilomi, ne sećam se da si to spominjao?
I gde su ti ti kondilomi, ne sećam se da si to spominjao?
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
nije me merio, vec je razgovor tekao ovako: ja mu kazem da imam fimozu, on mi kaze da se skinem, pogleda i kaze da nemam fimozu, vec da imam kratak frenulum, a onda je pogledao neke sitne bubuljice koje ja nisam video jer se nalaze sa donje strane glavica i rekao pred mojim caletom da imam kondilome i da sam se zarazio putem sexualnih odnosa.
ja sam se zgranuo, ja nisam imao sexualne odnose kako je to moguce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sad mi moji naravno ne veruju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne mogu da verujem kakav je to kreten, ja ne mogu da prevucem kozicu u erekciji a on mi kaze da nemam fimozu, kako je to moguce kad mene boli ako pokusam da je prevucem u erekciji?????????????????????????
kaze mi da imam kondilome a kako sam mogao da imam sexualne odnose sa takvom kozicom, on me nije ni slusao, ne znam samo znam da mi sad moji ne veruju da sam apsoluto nevin i da cak ne znam ni da se ljubim, a kamoli j#$"(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pomozite mi ili cu da poluuuuuuuuuuuuuuudim.
Ne mogu da verujem, bolje da nisam bio kod urologa bolje da sam cutao o svemu, jer su sada zbog jednog idiotskog urologa moji u mene izgubili poverenje i mozda me nece pustiti na exit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam se zgranuo, ja nisam imao sexualne odnose kako je to moguce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sad mi moji naravno ne veruju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne mogu da verujem kakav je to kreten, ja ne mogu da prevucem kozicu u erekciji a on mi kaze da nemam fimozu, kako je to moguce kad mene boli ako pokusam da je prevucem u erekciji?????????????????????????
kaze mi da imam kondilome a kako sam mogao da imam sexualne odnose sa takvom kozicom, on me nije ni slusao, ne znam samo znam da mi sad moji ne veruju da sam apsoluto nevin i da cak ne znam ni da se ljubim, a kamoli j#$"(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pomozite mi ili cu da poluuuuuuuuuuuuuuudim.
Ne mogu da verujem, bolje da nisam bio kod urologa bolje da sam cutao o svemu, jer su sada zbog jednog idiotskog urologa moji u mene izgubili poverenje i mozda me nece pustiti na exit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Da bi ti bilo rečeno da je penis mali mora da se izmeri i to mora da ti izmeri urolog u stanju pune erekcije. To se ne radi od oka ili tako što se veruje tebi na reč. Ako si mu rekao da imaš 14 cm u erekciji, on ti poverovao i rekao da je to malo, onda taj nema pojma sa životom.
2. Pa i kad neko ima izražen frenulum breve može da ima probleme koji mnogo liče na fimozu, tako da ako je tako (tj. ako imaš frenulum breve) još bolje, jer se frenulum breve rešava jednostavnijom intervencijom od fimoze (koja traži neki vid obrezivanja ili neku prepucioplastiku)
3. Ukoliko nisi imao seksualne odnose, ne brišeš se tuđim peškirima i ne sedaš redovno na prljave daske u javnim klozetima onda kondilome nemaš.
4. Šta je tvoj otac radio u ordinaciji? Ti imaš 17, a ne 7 godina. Takođe šta je to nenormalno da neko sa 17 godina ima seksualne odnose? Pa još zato i da te ne puste na EXIT, ajd da se plaše droge ili nečeg sličnog (mada je i to glupo, ispade da se svako drogira na EXITu). Ne bih ulazio u vašu porodičnu situaciju, ali izgleda da ste svi zreli za jednu kolektivnu terapiju, da otac 17ogodišnjeg sina prati u urološku ordinaciju, pa da mu zatim brane da ide u provod plašeći se da, gle čuda, sa 17 godina ima seksualne odnose i nije nešto normalno.
2. Pa i kad neko ima izražen frenulum breve može da ima probleme koji mnogo liče na fimozu, tako da ako je tako (tj. ako imaš frenulum breve) još bolje, jer se frenulum breve rešava jednostavnijom intervencijom od fimoze (koja traži neki vid obrezivanja ili neku prepucioplastiku)
3. Ukoliko nisi imao seksualne odnose, ne brišeš se tuđim peškirima i ne sedaš redovno na prljave daske u javnim klozetima onda kondilome nemaš.
4. Šta je tvoj otac radio u ordinaciji? Ti imaš 17, a ne 7 godina. Takođe šta je to nenormalno da neko sa 17 godina ima seksualne odnose? Pa još zato i da te ne puste na EXIT, ajd da se plaše droge ili nečeg sličnog (mada je i to glupo, ispade da se svako drogira na EXITu). Ne bih ulazio u vašu porodičnu situaciju, ali izgleda da ste svi zreli za jednu kolektivnu terapiju, da otac 17ogodišnjeg sina prati u urološku ordinaciju, pa da mu zatim brane da ide u provod plašeći se da, gle čuda, sa 17 godina ima seksualne odnose i nije nešto normalno.
pa meni nije normalno da imam sexualne odnose, jer nisam ni devojku do sad imao, i mene moji uvek vode kod lekara jer tako mogu da udjem preko reda, a nesto sto najvise mrzim je cekanje u redu!!!!!!!!
No to nije vazno, vazno je da ce me sad optuzivati da sam se zarazio ko zna od koje tamo....
znam da moji nisu normalni, ja sa njima ne bih nikad na terapiju, radije bih sam ali u ovom gradu nema adekvatnog terapeuta!!!
danas sam doziveo najvece ponizenje odkad znam za sebe i celog dana sam bio odsutan i zamisljen i jako ubedacen, nikada se necu pomiriti s fenulum braeve i tom infekcijom.
tako da cu ili poludeti ili zavrsiti samo ne mogu vise, zasto ja<???
No to nije vazno, vazno je da ce me sad optuzivati da sam se zarazio ko zna od koje tamo....
znam da moji nisu normalni, ja sa njima ne bih nikad na terapiju, radije bih sam ali u ovom gradu nema adekvatnog terapeuta!!!
danas sam doziveo najvece ponizenje odkad znam za sebe i celog dana sam bio odsutan i zamisljen i jako ubedacen, nikada se necu pomiriti s fenulum braeve i tom infekcijom.
A u kom to zakonu piše da moraš da imaš devojku sa 17 godina. Možeš ako hoćeš, ne moraš ako nećeš. Ako hoćeš, potrudi se malo pa ćeš da je imaš, nije to neki problem.zacc napisao:pa meni nije normalno da imam sexualne odnose, jer nisam ni devojku do sad imao, i mene moji uvek vode kod lekara jer tako mogu da udjem preko reda, a nesto sto najvise mrzim je cekanje u redu!!!!!!!!
A ako te roditelji ubace preko reda u ordinaciju, ne znači da moraju da uđu i odgledaju ceo pregled, nek čekaju ispred.
Ti znaš da nisi, pa se pravi lud.zacc napisao:No to nije vazno, vazno je da ce me sad optuzivati da sam se zarazio ko zna od koje tamo....
Pa svako bi bio ubedačen da vodi tatu kod urologa. Meni moj otac ne bi ni prišao vratima, a kamoli da uđe u unutra. Tu te potpuno te razumem, ali šta je tu je, nemoj da misliš na to više.zacc napisao:znam da moji nisu normalni, ja sa njima ne bih nikad na terapiju, radije bih sam ali u ovom gradu nema adekvatnog terapeuta!!!
Nema razloga da ludiš kad se sve da rešiti.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
PROBLEMI SA MATORCIMA
Pokušaj da razgovoraš sa roditeljima.zacc napisao:ma ljudi u redu je!
hvala na svemu ali ja ocigledno nisam kao svi ostali.
ja bi bolje trebalo da odem kod psihijatra jer me hvata depresija i gubim volju za zivotom.
mozda bi cak bilo i bolje da umrem!
Ubedi ih da te odvedu u privatnu ordinaciju.
Tamo zakaži pregled.
Igraj se malo sa tom kožicom. Naročito kada nemaš punu erekciju. Treba malo da je razradiš. Moguće da u stvari imaš jaku erekciju kada ne možeš da ga prevučeš. Koža ti se previše zategne.
Igraj se slobodno. Sa 17 godina bi trebalo da si sve isprobao što se tiče samozadovoljavanja.
Pažljivo sa devojkama. Nije kasno. Ja sam prvo seksualno iskustvo imao sa 20. I ništa mi ne fali osim što imam Chlamidiju.
Re: PROBLEMI SA MATORCIMA
vviktor napisao:I ništa mi ne fali osim što imam Chlamidiju.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
Re: PROBLEMI SA MATORCIMA
Ka1 napisao:vviktor napisao:I ništa mi ne fali osim što imam Chlamidiju.![]()
![]()

Dobro de malo sam se našalio. Kao što je neko ovde napisao, da mi ništa ne fali ne bi ni čučao na ovom forumu.
Stvarno je zanimljiv odnos prema polnim bolestima u ovoj našoj zemljici.
Kao da je seks nešto neprirodno i kao da je neprirodno da u periodu od 10 godina a pre ženidbe promeniš 2-3 partnera.
Što se tiče roditelja. Mislim da bi oni trebalo da obrate na polne organe dece u pubertetu i pre puberteta i da im kada napune 14-16 godina objasne sve u vezi seksa kondoma i slično.