balonitis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
marina.zemun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 3:45 am

balonitis

Post od marina.zemun »

u pitanju je decak od 6 godina.danas je dobio temperaturu 39.4 i otecena mu je pisa.ovo su rezultati krvi danas uradjeni
wbc-13.8 ly-11.9 mo-2.4 gr-85.7 ly#-1.6 mo#-0.3 gr#-11.8 rbc-4.65 hgb-131. hct-40.2 mcv-86.5 mch-28.1 mchc-325. rdw-13.7 plt-218 mpv-6.7
moje pitanje je vezano za terapiju, posto su nas danas kod lekara uhvatile dve smene i dobili smo dve razlicite terapije.
prva je - palitreks i acidi borici za obloge
a druga - gentamicin i ispiranje kamilicom
molila bih nekoga od lekara da mi kaze svoje misljenje
unapred hvala
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

U pitanju je BALANITIS,ne balOnitis.

Sve jedno koja je tarapija u pitanju,dat je antibiotik i lokalni antiseptik samo sto bih ja pre dala acidi borici nego kamilicu.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
marina.zemun
Novi član
Novi član

Post od marina.zemun »

hvala na odgovoru.
obloge su pomogle (acidi borici) jedino sto mu se jos uvek popodne i uvece javlja jako visoka temperatura (39.4 do 39.8), u hitnoj su nam rekli da spustamo tusiranjem i brufenom(sirup).
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ako postoji fimoza kod vaseg deckica,znate da je ponovna pojava balanitisa vrlo moguca.
Zato je neophodno resiti fimozu,ako postoji.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
marina.zemun
Novi član
Novi član

Post od marina.zemun »

ne postoji. a evo danas je konacno i temperatura prestala.sutra idemo na kontrolu kod lekara i nadam se da je sa tim gotovo :)))
Odgovori