Pozdrav svima,
molio bih Vas za misljenje i Vasa iskustva, naime, imam 33 godine i vec 3 godine "kuburim" sa kamenom u levom bubregu, koji je se sad vec nalazi kanalu i velicine je 10 mm, zanima me, da li smijem trenirati u teretani ( trening obuhvata i kardio program ), sta smem konzumirati od suplemenata ( protein, kreatin... ) ???
Teretana, kamen u bubregu, sumplementi....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 04, 2015 1:52 pm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Teretana, kamen u bubregu, sumplementi....
У каналу? Треба водити рачуна да не зачепи проток мокраће.
Неки препоручују скакање као начин за избацивање камена. Треба да пијеш пуно Пролом воде и да га избациш што пре.
Неки препоручују скакање као начин за избацивање камена. Треба да пијеш пуно Пролом воде и да га избациш што пре.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 23, 2014 3:34 pm
Re: Teretana, kamen u bubregu, sumplementi....
Kao prof. estecki bodibilder preporucio bih ti da izbjegavas kreatin. Bezopasan suplement ali on funkcionise pomocu bubrega i zna da izazove manje probleme sto nekome nije bitno ali tebi koji imas kamen je itekako bitno. Dakle kreatin otpada. Protein sa druge strane mozes slobodno, a sto se tice fizicke aktivnosti to ti vec ne znam reci jer nisam doktor. Siguran sam ipak da mozes raditi i cardio i trening sa opterecenjem jer oni sigurno ne mogu prouzrokovati pogorsanje situacije vec zasigurno mogu dovesti do popravljanja iste.