Molim ako neko moze da mi pomogne sa mojim problemima, naime u poslednje 2 nedelje imam strahovite probleme sa disanjem, budim se cak i iz sna guseci se, a preko dana imam osecaj da gubim dah, bolove u pleckama i stezanje u grudima... (i sad dok pisem) onda mi se uzlupa srce i osecam da cu se onesvestiti i zujanje u usima... jako neprijatan osecaj. imam 22 godine i sem kamena u bubrezima nisam imala zdr problema... Isla sam pre mesec dana na ekg jer mi je isto ovako bilo i sem tahikardije (pritisak 90 sa 70. puls 96) nista mi nisu rekli dalje. bojim je jer ne znam sta da radim... odlazak kod lekara takodje me plasi, jer stvarno mislim da mi ili srce ili pluca nisu u redu...
Hvala svima unapred!
Gusenje i aritmije
Re: Gusenje i aritmije
Не сећам се да постоји болест која настане за пар дана. Зато сумњам да имаш проблема са срцем или плућима.
Почни да пијеш квалитетан магнезијум, гвожђе, цинк и мултивитамине. Имаш препоруке за препарате на мом сајту (адреса у профилу).
Питање је како живиш. Шта радиш од следећег:
- недовољно сна
- пуно стреса
- камповање пред рачунаром
- целодневно седење
- недостатак физичке активности
- недостатак свежег ваздуха
- недовољан унос воде
- неправилна исхрана
Ако са 22 године живота имаш камење у бубрезима, значи да озбиљно мораш да порадиш на свом здрављу.
Почни да пијеш квалитетан магнезијум, гвожђе, цинк и мултивитамине. Имаш препоруке за препарате на мом сајту (адреса у профилу).
Питање је како живиш. Шта радиш од следећег:
- недовољно сна
- пуно стреса
- камповање пред рачунаром
- целодневно седење
- недостатак физичке активности
- недостатак свежег ваздуха
- недовољан унос воде
- неправилна исхрана
Ако са 22 године живота имаш камење у бубрезима, значи да озбиљно мораш да порадиш на свом здрављу.