Vecernja ordinacija
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm
Maksimus ti mozes da kazes u lice nacelniku klinike jer ti bogati roditelji drze ledja a ne zato sto si neko i nesto i zato sto si nesto postigao u zivotu. Neki mnogo uspesniji mladi ljudi od tebe bi zapecatili svoju medicinsku karijeru kada bi zucnuli jer nemaju tatice da im drze ledja. Ti ovde drzis predavanja ljudima sa debelim iskustvom. Mogao bi malo da se spustis na zemlju. Lepo je sto visoko letis sa tatinim parama sto se tice kola, riba i odece, ali ovde su sine ljudski zivoti u pitanju, i malo je strasno da bogata decica u zemlji srbiji danas mogu da se igraju i ljudskim zivotima.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovo sve vidim kao totalno nepotrebno zauzimanje prostora na ovakvom forumu koji pre svega treba da se bavi pomaganjem ljudima koji se obrate za pomoc ili savet a ne za prepucavanje i nabedjivanje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ma nemoj!tamaraft napisao:Ovo sve vidim kao totalno nepotrebno zauzimanje prostora na ovakvom forumu koji pre svega treba da se bavi pomaganjem ljudima koji se obrate za pomoc ili savet a ne za prepucavanje i nabedjivanje!
A gde je moderator da skine ovog polupismenog, bahatog, vredajuceg "brucosa"?

Pa i jeste sprdnja i nepotrebno zauzimanje prostora...Guevara napisao:Ma nemoj!tamaraft napisao:Ovo sve vidim kao totalno nepotrebno zauzimanje prostora na ovakvom forumu koji pre svega treba da se bavi pomaganjem ljudima koji se obrate za pomoc ili savet a ne za prepucavanje i nabedjivanje!
A po mom misljenju i nije sprdnja "polupismeni, bahati, vredjajuci" sta-god-da-je... sprdnja je koliko frustracija kod pojedinaca postoji u odnosu na nekog sa parama ili mamom i tatom koji mogu pomoci... sprdnja je kako je lako te iste navesti da se upustaju u besmislene, potpuno beskorisne dijaloge koji niti imaju argumente, niti vode bilo cemu... eto!
Kad vam bude najdosadnije evo moja izjava za sledeci topic: "Ja sam NAAAAAAAAAJLEPSI na ovom forumu, a i najbrzi kad malo razmislim, odlicno sam gradjen, a sto sam tek pameeeeeeetaaaaaaaaan..."
Lep pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm
Kada nekome mama i tata pomazu da razvija biznis ili sa pocetnim kapitalom, kada mu daju pare da izvodi devojke, kada mu plate neki biznis fakultet to je jedno i to je po meni skroz ok, kada mu kupuju dobru odecu isto je ok, postoji gomila stvari koje su ok......dalton napisao:Pa i jeste sprdnja i nepotrebno zauzimanje prostora...Guevara napisao:Ma nemoj!tamaraft napisao:Ovo sve vidim kao totalno nepotrebno zauzimanje prostora na ovakvom forumu koji pre svega treba da se bavi pomaganjem ljudima koji se obrate za pomoc ili savet a ne za prepucavanje i nabedjivanje!
A po mom misljenju i nije sprdnja "polupismeni, bahati, vredjajuci" sta-god-da-je... sprdnja je koliko frustracija kod pojedinaca postoji u odnosu na nekog sa parama ili mamom i tatom koji mogu pomoci... sprdnja je kako je lako te iste navesti da se upustaju u besmislene, potpuno beskorisne dijaloge koji niti imaju argumente, niti vode bilo cemu... eto!
Kad vam bude najdosadnije evo moja izjava za sledeci topic: "Ja sam NAAAAAAAAAJLEPSI na ovom forumu, a i najbrzi kad malo razmislim, odlicno sam gradjen, a sto sam tek pameeeeeeetaaaaaaaaan..."
Lep pozdrav
....kada mamica i tatica uce detence sistemu "moze mi se da radim sta hocu" nije OK, jer to dete nista nije postiglo samo u zivotu, jako je lose kad ga uce bezobrazluku i aroganciji i ruznom ponasanju. Vrlo je jasno sto takvo bogatasko derle sme da kaze nesto u lice nacelniku klinike.
U Medicini i Stomatologiji se radi sa zivim ljudima, a cesto su i zivoti u pitanju, a tu mi se ne svidja da vidim u ulozi doktora razmazenu bogatasku arogantnu decicu koja misle da su najpametnija, najbolja i da im se moze i da niko drugi nije bolji od njih.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E,kakvi smo mi ljudi! Kad covek otvoreno pljuje po sadasnjim i buducim kolegama, ma iz kog razloga to cinio, ni jedan od vas demagoga se nije javio, a kad je usledila ostra reakcija dosta ljudi, e to je sad problem za forum. To sto je doticni"razvodnio"temu o svom statusu je jedno, ali par prvih poruka su bile bas uvredljive i ne vidim nista lose u tome sto su se ljudi pobunili...
Moram da se ne slozim sa Vama. Koji su to postovi Maximus-a bili uvredljivi?dannina napisao:E,kakvi smo mi ljudi! Kad covek otvoreno pljuje po sadasnjim i buducim kolegama, ma iz kog razloga to cinio, ni jedan od vas demagoga se nije javio, a kad je usledila ostra reakcija dosta ljudi, e to je sad problem za forum. To sto je doticni"razvodnio"temu o svom statusu je jedno, ali par prvih poruka su bile bas uvredljive i ne vidim nista lose u tome sto su se ljudi pobunili...
"Ostra" reakcija je usledila na njegova besmislena hvalisanja. A moj povod da se javim su bile upravo te reakcije koje su jos besmislenije.
Ne verujem da je dr Ivici potrebno da nekom kao sto je Maximus postuje linkove da bi mu demonstrirao ko je i sta je (sta ce to promeniti u stavovima Maximusa, a meni ukazuje na odredjenu nesigurnost dr Ivice, a isprovociranu na najbanalniji nacin).
Na drugoj strani imate postove studentbgd-a koji svojom patetikom i netacnoscu postaju jednako besmisleni kao i hvalisavi postovi Maximusa (kada bih mislio da je istina ono sto pise Maximus, pomislio bih i da bi se studentbgd, da se kojim slucajem nalazi u njegovoj situaciji, ponasao jos gore od Maximusa, ovako on je spasitelj medicine i jedini pravi...).
Izvozao ih je!!! Apstraktnim pricama ih je razbesneo i prestali su da razmisljaju - e to mi je najvise zasmetalo. I to nije demagogija!
Zasto se nisam ranije ukljucio u diskusiju? Pa zato sto su mene ucili da je naici na g***o na ulici neprijatnost, ali ako ga ZGAZITE, onda ostajete prljavi, a i smrdi mnogo vise!!!
Lep pozdrav