Vecernja ordinacija

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Maximus, "tatica" od 40 godina Vas pozdravlja samo jos ovom porukom, a potom se odjavljuje:
Mislim na tu vasi kulturnu i normalnu komunikaciju... Ako nesto tako postoji, sto ste onda uzeli moju temu koju sam postavio u zelji da mi neko pomogne za ismejavanje...? Mislim ko vam daje za pravo
Nisam ja uzeo vasu temu da ismevam Vas, nego kao primer paradoksa koliko se uci stvari koje su vrlo malo ili nimalo potrebne za rad lekara opste medicine.
nije tesko steci ugled u tako malog gradu poput pozarevca gde se svi vise manje znaju... steknite ugled na svetskom nivou.... to je za mene uspeh... ovako gledano... ugledan gradjanin u malom gradu je svako ko je skolovan (ako je moguce doktor) i koji pomaze tim ljudima...
Samo krtako cu Vam informisati:
Ja sam jedan od onih 204 prvih gradjana u Srbiji koji su dobili novi pasos Srbije za tamo neke male rezultate u sportu i sirenju ugleda Srbije od Moskve do Washingtona. Kao lekar imam oko 3.000 pacijenata koji su se opredelili za leceje kod mene. O ugledu u "malom gradu" kao lekar - izvolite proveriti koliko je to lako. Bas zato sto se "svi znaju" - a ne znaju se, grdno se varate, jer izgleda da izvan kruga "dvojke" retko izlazite.

Ostalo o meni ukratko mozete pronaci na sajtovima koje prilazem, nadam se da se necete zagrcnuti posto ste sebi ovako olako skocili u usta...

http://www.maintlfed.org/bios/ivica/index.html
http://budoserbia.tripod.com/founder.htm
http://www.uk-shinbudo-association.co.uk/5.html
http://zdravkovic.tripod.com
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

Post od studentbgd »

Mnogo volim ove mamine i tatine bogataske sinove koji vec postaju veliki doktori. To je bre pogubo. Meni je bre zao te dece. Jeli sinko maksimuse znas li ista o medicini sem iz pricica doktora snobica. Jesi li nekad pricao u zivotu sa pravim doktorom?

E ja cu da ti kazem ali iz perspektive nekoga ko ceo zivot gleda prave doktora koji rintaju medicinu i stomatologiju, a ne iz perspektive sminkica profesora i asistentica koji i ne zasluzuju bar njih 99% da budu tamo gde su.

Medicina je jako jeben, strasna i psihicki tezak posao, za stomatologiju vazi isto ako ih radis kako treba.

Za filozofe, teoreticare, i ekipu pavijana koja prosipa mudrost a u zivotu nije pacijenta videla i glume velike doktore teoreticare to je fensi poslic.

NEMAS TI SINE O MEDICINI POJMA.
ALI VEC CES DA POSTANES VELIKI DOKTOR. KAD OSETIS PRVI STRES MOLICES BOGA DA SE VRATIS MAMI I TATI.
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od studentbgd »

Kad kazem perspektiva doktora koji rintaju u medicini milim na one doktore koji kopaju i rukama i nogama, i grizu i pomognu svojim pacijentima i sikljucivo na njih, na one koji ce u 3 sata ujutru da prekinu seks sa najboljom ribom i odu u operacionu salu, na one koji ce sa sred letvanja da se vrate da operisu , ili kako vec pomognu nekome, e njih SINKO TREBA MALO DA PITAS DA TI KAZU STA JE MEDICINA.

A ne sminkice, sa titulicama (stamota me da kazem titulama vecina ih nije zasluzila ali ajde bar titulice) koji prosipaju neku pamet.

Ti si uljuljkano bogatasko deriste koje je izgubilo pojam o realnosti, izadju mali i pogledaj svet oko sebe, vidi malo kako ljudi zive.

Kad mi samo prodje kroz glavu da je masa vas koje ce mamice i tatice da proguraju kroz fakultet, koji cete preko veze da dobijete specijalizacije , pocecu da odlazim u inostranstvo za najobicniji grip, bolje da platim vise nego da rizikujem da dopadnem u ruke nekom razmazenom deristu koje nista ne zna.

Ili jos gore da dopadnem u ruke , nekom maminom i tatinom snobicu koji misli da je najpametniji na svetu.

Sacuvaj me boze KUGE I DOKTORA KOJI SVE ZNAJU.
_Maximus_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 15, 2008 2:25 pm

Post od _Maximus_ »

dr ivica napisao:
Nisam ja uzeo vasu temu da ismevam Vas, nego kao primer paradoksa koliko se uci stvari koje su vrlo malo ili nimalo potrebne za rad lekara opste medicine.
GENETIKA je bitna... Al' vi ste iskusan doktor, stariji od mene pa znate bolje... gde vama da se suprotstavim...
Ja sam jedan od onih 204 prvih gradjana u Srbiji koji su dobili novi pasos Srbije
hahaha, jaooo e... Jak pasos.... Ja nisam izmedju tih 204 gradjana a ipak imam francuski..... A i docekah najzad i taj novi Srpski...

uostalom, moja prijateljica Kristina koja je upravo diplomirala na medicinskom, takodje je dobila taj pasos...

DOSTA OD MENE.....
_Maximus_
Novi član
Novi član

Post od _Maximus_ »

dr ivica napisao:
izgleda da izvan kruga "dvojke" retko izlazite.
Ja ne zivim u krugu dvojke vec na Topcideru.... :roll:
_Maximus_
Novi član
Novi član

Post od _Maximus_ »

studentbgd napisao:
Medicina je jako jeben, strasna i psihicki tezak posao, za stomatologiju vazi isto ako ih radis kako treba.
e to majstore, toooo! To da mi das napismeno!!!!
KAD OSETIS PRVI STRES MOLICES BOGA DA SE VRATIS MAMI I TATI.
jaoooo, ma sta mi naprica..... 8) nikad ja necu osetiti stres u onolikoj meri kao sto ces ga ti druskane.... :roll:
_Maximus_
Novi član
Novi član

Post od _Maximus_ »

studentbgd napisao:
Ti si uljuljkano bogatasko deriste
Jel'? Extra... U tom slucaju zivim u lepom rezidencialnom kumpleksu na Topcideru sa celim pratecim sadrzajem.... Dakle bazen, lepa bastica, obezbedjenje, portir, .....
Nosim marke o kojima ti mozes da sanjas, proputovao sam pola sveta, ziveo tamo gde ti nikada neces, setam najbolje i najzgodnije cice Beograda... Eto, kad mislis da sam razmazeno deriste, da se tako i ponasam.... 8)

A SADA TUTANJ, METLA.... DOSTA MI JE VISE TVOJIH KOMPLEKSA, IDI PA IH LECI NA NEKOJ DRUGOJ OSOBI.....
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Ako si "maximuse" tako pametan, strucan, imas novac, dvojno drzavljanstvo, (vidim ovaj srpski pasos ti ne prija bas) sto ne odes u Francusku ili bilo gde u inostranstvo da i njima "pokazes" sta je medicina, da starijim kolegama drzis slovo, kao sto ovde bezuspesno pokusavas, nesto mi se cini da ne bi dugo..
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Ovde ko u shpanskoj seriji. Jedva chekam kraj, svadba svadba :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od studentbgd »

_Maximus_ napisao: GENETIKA je bitna... Al' vi ste iskusan doktor, stariji od mene pa znate bolje... gde vama da se suprotstavim...

Genetika je bitna geneticarima, abdominalnom hirurgu ne znaci apsolutno nista.
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od studentbgd »

dannina napisao:Ako si "maximuse" tako pametan, strucan, imas novac, dvojno drzavljanstvo, (vidim ovaj srpski pasos ti ne prija bas) sto ne odes u Francusku ili bilo gde u inostranstvo da i njima "pokazes" sta je medicina, da starijim kolegama drzis slovo, kao sto ovde bezuspesno pokusavas, nesto mi se cini da ne bi dugo..
Ali tamo ne bi mogao da mu bogati tatica sredjuje ocene na fakultetu. Ali ajde sto mu tatica sredjuje ispite nego sto jos se on postavlja kao da je sve napravio svojim sopstvenim radom. Tamo razmazeni tatini sincici ne prolaze kod dobrih riba ko ovde, jer gle cuda tamo dobre ribe ne moraju da se prodaju za kintu.
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od studentbgd »

_Maximus_ napisao:
studentbgd napisao:
Ti si uljuljkano bogatasko deriste
Jel'? Extra... U tom slucaju zivim u lepom rezidencialnom kumpleksu na Topcideru sa celim pratecim sadrzajem.... Dakle bazen, lepa bastica, obezbedjenje, portir, .....
Nosim marke o kojima ti mozes da sanjas, proputovao sam pola sveta, ziveo tamo gde ti nikada neces, setam najbolje i najzgodnije cice Beograda... Eto, kad mislis da sam razmazeno deriste, da se tako i ponasam.... 8)
Obezbedjenje. Mogu samo da zamislim sklop stanara kojima je potrebno obezbedjenje.

O markama mogu da sanjom, zato sto je to stav mog oca (inace jednog od a mozda i najuspesnijih privatnih stomatologa u zemlji, koji dobro zaradjuje), a ne zato sto nemam para. Nedo bog da sam u zivotu pomislio da njegovim parama setam najzgodnije cice ili tako nesto. Radim za svoju platu i ako imam roditelje koji bi mogli da mi pruze i dobra kola, i vrhunske cice i markiranu odecu, ali gle cuda nece imaju neki stav "zaradi sam".

Mogao bi da razmislis koliko te te najbolje i najzgodnije cice cene zbog tebe samog a koliko zbog mamicinih i taticinih para. Posto je poznato da ih se masa prodaje za pare. Da nemas pare bio bi u njihovim ocima nula. Fazon je da sa 300 din u dzepu smuvas najzgodniju ribu kad to uradis mozemo da razgovaramo.
Guevara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 8:31 am

Post od Guevara »

_Maximus_ napisao:
Ja ne zivim u krugu dvojke vec na Topcideru.... :roll:
Nadam se da ti Bajaga nije komsija. Jer ce jos zbog ovakvih "sustanara" da prestane da peva :lol: :lol: :lol:

PS: Ne samo da pisanjem ovde pokazujes da si (ubaci zeljenu rec) , jos to i javno priznajes!

Neka neka, nauci tu metilaciju, ne bi li zbog ovog bitnog procesa u celiji surduknuo godinu :roll:
_Maximus_
Novi član
Novi član

Post od _Maximus_ »

studentbgd napisao:
Mogu samo da zamislim sklop stanara kojima je potrebno obezbedjenje.
Pa jeste.. mozes samo da zamisljas..... Mada ima i oaza obezbedjenje, pa buduci savograd,

Da nemas pare bio bi u njihovim ocima nula. Fazon je da sa 300 din u dzepu smuvas najzgodniju ribu kad to uradis mozemo da razgovaramo.
Sunce moje, sve te ribe imaju puno love koju zaradjuju same jer su vecina njih manekenke, em sto im takodje roditelji imaju novac... A sa mnom su jer sam sladak, sarmantan, imam samopouzdanja, ambicijozan, imam karakter i izgradjen stav sta hocu u zivotu....

Umetnost je da je smuvas svorc... 8) i nikada se ne predstavljam kao neko ko ima novac i sretnem je po prvu put u nekom klubu, kaficu... :wink: a ostale znaju jer smo ravnopravi...
broca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 1:46 pm

Post od broca »

Kakav si ti lik!!!!Svaka ti chast !Dajem ti prva tri mesta za ego i glupost.Starsno sta ti sve imas u glavi...
ajd ti blago nama u FR pa tamo pametuj
kakva GNJIDA .........
Toliko.
Odgovori