Uriniranje u snu
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 17, 2018 4:10 pm
Uriniranje u snu
Pozdrav , imam 17 godina i desava mi se u poslednjih pa otpr 2 meseca da uriniram u snu , ne ono da pokvasim krevet i sve , nego kad se probudim i idem u wc ujutru osecam da su mi gace mokre onako ne mnogo ali su mokre , sve mislim prestace samo od sebe , a ono nikad da prestane.Nisam imao do sad uopste ovakve probleme ni kao mali nisam urinirao u krevet , nego sad eto.Ima li neki odgovor kako spreciti ovo bez odlaska kod lekara , ne bih bas da idem kod lekara , jedino ako bas budem morao.Ako ima neko nesto da mi kaze bio bih zahvalan.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Uriniranje u snu
Да ли си сигуран да се ниси ознојио?
-
- Novi član
Pa iskreno ne znam nisam o tome ni razmisljao moguce , mada to nije bilo ranije , a ne znam kako uopste da prepoznam sta je u pitanju?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Није било раније ни ово ни оно, тако да је свеједно.
Мокраћа је обично жућкаста па оставља и такав траг на вешу.
Мокраћа је обично жућкаста па оставља и такав траг на вешу.
-
- Novi član
Bice ipak da si u pravu , hvala , i preko dana sam osetio to ali je bilo znojenje , jel ima nacina da se to spreci u snu ili je to tako i gotovo ?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда си се угојио па ти се бутине прошириле. Можда ти је претопло у соби. Можеш да пробаш да ставиш јастук између колена да би се ноге размакле приликом бочног лежања па ће ти "вентилација" бити боља.