Upisati medicinski fakultet kasnije

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Freshbox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 6:14 pm

Upisati medicinski fakultet kasnije

Post od Freshbox »

Pozdrav svima,

Ne znam da li je pravilno otvarati novu temu ovim povodom, ali imam nedoumicu i svaki savet je dobrodosao.
Ove godine sam zavrsio fakultet, informacione sisteme, i nisam sebe uspeo da pronadjem ni tokom studija, a ni sada kada radim.

Ozbiljno razmisljam o prirpemama za medicinski fakultet i da krenem ispocetka. Trenutno imam 24 godine, a kada budem upisivao imacu 25. Da li je to kasno za zapocinjanje ispocetka tako dugih studija? Da li neko ima iskustva sa tim?

Hvala unapred,

Marko
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Upisati medicinski fakultet kasnije

Post od x3x »

Pa jel bas imas snage za min 6 god mukotrpnog rada bez izvesne buducnosti da ces naci dobar posao?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Ja ti najiskrenije ne bih savetovala, mnogo je to vremena ali to opet ne znači da ne bi uspeo.
pozdrav...
sasasa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sasasa »

Nije kasno.
Ta srpska, sto nacionalisticka, sto kvazi-holivudska i kvazi-evropska, zuta, sranja o tome kako do 30-e godine moras resiti sve i razjasniti sebi sve u zivotu bas i nemaju mnogo veze sa pamecu. Veruj mi :)
Radi sta te volja, ako mozes sebi to da priustis. Imas pravo da budes nezadovoljan svojim poslom i imas pravo traziti bolje.
Medicina je generalno sranje od posla, ali je divna nauka. Na kraju krajeva, razmisljanje da covek uci i trazi bolje je za svaku pohvalu. Ja znam ljudi koji su upisali medicinu u rasponu od svoje 17-te do 46-e (!) godine i zavrsili je. Dobri su i uspesni u svom poslu. Znas kako kazu - ko ima volje pronaci ce nacin :)
starrynight2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 07, 2013 4:02 pm

Post od starrynight2 »

Ciao,
ja sam iz Hrvatske i planiram s 24 godine upisati MEF u Zagrebu...Tako da et, nisi jedini....Šta je 6 godina naspram 30 godina radnog staža...
Tak da mislim da nije kasno..
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Freshbox,
никада није касно да се нешто ново научи. Мало ми је чудан прелазак са информационих система на медицину, али добро. На ком је то факултету? Свакако си старији и паметнији и вероватно си већ научио да размишљаш, тако да има шансе да будеш одличан лекар. Верујем да ћеш имати проблема са тенденцијом бубачења на медицинском факултету, али ваљда ћеш се снаћи. Биће ти потребни дебели нерви. :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

sasasa napisao:......Medicina je generalno sranje od posla, ali je divna nauka.........
Медицина наука?! Медицина је занат који користи разна достигнућа из следећих наука: биохемија, генетика, физика, биофизика, електроника, фармакологија итд.
Odgovori