Imam problem sa znojenjem ! Imam 15 godina ..
i mnogo me nervira sto se znojim ali ne svuda ves samo ispod pazuha i kada je hladno vreme i kada je toplo sta preporucujete?
Hitno!
Hvala unapred
Nisam znao gde da postavim ovo ! PROCITAJTE!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2012 10:36 pm
Re: Nisam znao gde da postavim ovo ! PROCITAJTE!!!
Da koristis stik i dezodorans, redovno odrzavas higijenu, a imaju da se kupe i oni sundjercici da se stave pod pazuh, ne znam kakvi su ...
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
У сваком случају немој да користиш антиперспиранте јер изазивају туморе. Спречавају знојење па се прљавштина таложи под кожом.
Знојење не треба да спречаваш, али можеш да спречиш развој бактерија и гљивица које изазивају разне мирисе. Најделотворнија је сода бикарбона јер убија наведене сподобе. У некој спреј флашици раствори соду бикарбону у обичној води. Пробај са односом кашичица соде бикарбоне на два деци воде. Довољно је да се два пута дневно попрскаш.
Знојење не треба да спречаваш, али можеш да спречиш развој бактерија и гљивица које изазивају разне мирисе. Најделотворнија је сода бикарбона јер убија наведене сподобе. У некој спреј флашици раствори соду бикарбону у обичној води. Пробај са односом кашичица соде бикарбоне на два деци воде. Довољно је да се два пута дневно попрскаш.
aa_aca napisao:У сваком случају немој да користиш антиперспиранте јер изазивају туморе.
Dokazi!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Није моје да ишта доказујем, већ да укажем на неке информације које многима могу да помогну. Некима очигледно не одговара да се сазна истина и друга страна медаље.