Nisam znao gde da postavim ovo ! PROCITAJTE!!!

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Problem000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2012 10:36 pm

Nisam znao gde da postavim ovo ! PROCITAJTE!!!

Post od Problem000 »

Imam problem sa znojenjem ! Imam 15 godina ..
i mnogo me nervira sto se znojim ali ne svuda ves samo ispod pazuha i kada je hladno vreme i kada je toplo sta preporucujete?
Hitno!

Hvala unapred
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Nisam znao gde da postavim ovo ! PROCITAJTE!!!

Post od x3x »

Da koristis stik i dezodorans, redovno odrzavas higijenu, a imaju da se kupe i oni sundjercici da se stave pod pazuh, ne znam kakvi su ...
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

У сваком случају немој да користиш антиперспиранте јер изазивају туморе. Спречавају знојење па се прљавштина таложи под кожом.

Знојење не треба да спречаваш, али можеш да спречиш развој бактерија и гљивица које изазивају разне мирисе. Најделотворнија је сода бикарбона јер убија наведене сподобе. У некој спреј флашици раствори соду бикарбону у обичној води. Пробај са односом кашичица соде бикарбоне на два деци воде. Довољно је да се два пута дневно попрскаш.
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

aa_aca napisao:У сваком случају немој да користиш антиперспиранте јер изазивају туморе.

Dokazi!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Није моје да ишта доказујем, већ да укажем на неке информације које многима могу да помогну. Некима очигледно не одговара да се сазна истина и друга страна медаље.
Odgovori