Licence

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dr_Devil
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 6:33 pm

Licence

Post od Dr_Devil »

Ako neko moze da pomogne...
Uredno sam podneo zahtev za licencu, cini mi se da ima godinu dana skoro, medjutim nikakav odgovor mi nije stigao, i nemam pojma sta se da tim desava. Poslao sam i mail lekarskoj komori, medjutim ne odgovaraju...zanima me da li jos neko ima ovakav problem?
Posto radim kao lekar u vojsci, mi smo malo odseceni od svih civilnih desavanja, pa ako neko moze da postavi raspored raznih kongresa, seminara, ili cega vec, bilo bi dobro, jer treba da pisemo zahtev da nas tamo posalju. Da li uopste postoji nekakav raspored, treba da skupljamo te bodove?
Hvala
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Kolega, morate da nazovete kancelariju nadlezne regionalne komore kojoj pripadate. Email niko ne cita :) Licence cemo dobiti uskoro svi, a o relicenciranju i skupljanju poena ne brinite - NE POSTOJI resenje ni sistem, nema jedinstva, Lekaraska Komora je u svadji sa ministrom, koji je sam potpisao pravilnik o relicenciranju. Tek ce se o tome pricati, a za ovu godinu svima ce nam dati po koliko nam poena treba. Uostalom, za 7 godina koliko nam vazi licenca, mozda nece ni biti komore da nas relicencira! :lol:

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

A da li ja (koja sam na opstem stazu) treba da podnesem zahtev i pre polaganja drzavnog ispita?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Clan 5 stav 3 Pravilnika kaze da je potrebno priloziti potvrdu o polozenom strucnom ispitu.

http://www.lks.org.yu/Licenciranje/Prav ... .12.07.doc

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ako zelis licencu da.
u praksi nema razloga da to radis! dok se ne zaposlis, nema razloga da imas obavezu, pre svega finansijsku da placas kotizacije za seminare i kongrese koji donose bodove, a koje nekada uopste nisu male.
uplati upis u registar lekara, ali ne i licencu.
Dr_Devil
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 6:33 pm

Post od Dr_Devil »

Hvala na odgovoru...vazno je da oni od plate odbijaju po 0,8%, a mejlove ne citaju :o
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Dr Ivice, drbgd, hvala vam. :) Takodje, sve najbolje obojici zelim. :)
Odgovori