Hocu da istrazujem....

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mali_lekar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 16, 2005 2:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Hocu da istrazujem....

Post od mali_lekar »

Postovane kolege, mozda nije lepo sto ovu temu stavljam ovde, ali po mom misljenju u neku ruku je strucna :) Studiram medicinu u Beogradu (I god) i jako bih voleo da radim na nekom istrazivackom projektu. Da li mi mozete reci koliko je realno da student ucestvuje u tome? Ne moram biti neki tamo glavni uglancani nego eto da vidim kako sve to izgleda da se malo angazujem pa jednog dana da i ja dobijem svoje istrazivanje. Jeste da ima dosta redovnih obaveza, ali bih se vrlo rado odrekao slobodnog vremena zarad nekog istrazivanja. Zahvalan sam na svakom savetu. Pozdrav!

Alexa
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

Pozdrav Aleksa,
Ja sam student seste godine medicine i kad sam poceo da studiram imao sam iste ideje! Istina nije bilo mnogo vremena,ne znam kako je sad posle reforme u studiranju ali za neke velike istrazivacke poslove moraces da pricekas i dobro da se dokazes! Medjutim ima mogucnost preko Centra za strucni i naucno-istrazivacki rad studenata da uradis i napises veoma lepe radove,naravno u zavisnosti od katedre i teme koja se odabere. Ali koliko je meni poznato uslov je da budes najmanje student druge godine,da predmet iz koga bi pisao rad i polozis sa najmanje osmicom! I posle uz dobru volju mentora i naravno tvoju dobru volju mozes da radis na nekom radu! Taj rad se i prezentuje na mini kogresu u dekanatu Medicinskog fakulteta a onda i na pravom kogresu studenata koji je obicno u maju. Ja vec dve godine idem na taj kongres i moram ti priznati da je dozivljaj fantastican!
Eto,mislim da sam ti dao neke osnovne informacije a ako jos nesto imas pitaj!
Srecno!
Sapienti sat!
Odgovori