Pa gde to ima

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Pa gde to ima

Post od Ivanna Kraljica »

Covek je otisao kod lekara kada je osetio prve bolove u stomaku(bilo u martu),i onda je cekao da ode na UZ i ostale preglede(sto se naravno kod nas zakazuje na mesece i mesece),njemu je bilo zakazano za decembar i januar.....
Da pre neki dan covek zaglavi u hitnoj i konstatuju mu da ima rak debelog creva i on ispao na kraju kriv sto nije ''na vreme''' otisao na pregled.
sada nmgu da ga operisu jer ima astmu i ne smeju da mu daju anesteziju...
eto gde to ima
to je bilo prvo

a drugi da nazovem biser je bio pre neki dan u porodilistu kada je doktorka jedna konstatovala(posto nije imala sta drugo)da beba tek rodjena ima mali polni organ(decak je u pitanju),i kada je hirurg dosao rekao je da ta zena nema mozga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim dobro kaze moj deda,danas svako moze da bude doktor,al ko je tu pravi tesko je znati.........
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm

Re: Pa gde to ima

Post od 13th.wizard. »

Ivanna Kraljica napisao:Covek je otisao kod lekara kada je osetio prve bolove u stomaku(bilo u martu),i onda je cekao da ode na UZ i ostale preglede(sto se naravno kod nas zakazuje na mesece i mesece),njemu je bilo zakazano za decembar i januar.....
Da pre neki dan covek zaglavi u hitnoj i konstatuju mu da ima rak debelog creva i on ispao na kraju kriv sto nije ''na vreme''' otisao na pregled.
sada nmgu da ga operisu jer ima astmu i ne smeju da mu daju anesteziju...
eto gde to ima

pa naravno da je tako trulo i raspadnuto srpsko zdravstvo - a zašto ovde ne navedete konkretno o kojoj se ustanovi radi i odlejenju - zašto da ne žigošemo takve neljude i nehumane doktore.
što bi ostali neizloženi stubu srama zbog činjenja tj nečinjenja medicinskih (ne)dela.
Dakle, kažite nam gde se takva sramotna priča odigravala i na kom odeljenju!?!??

Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ovakve price imaju vrednost, smisao, itd.. ako, i samo ako se potkrepe tacnim dijagnozama koje su postavljene, imenima lekara i ustanove...

ovakvih situacija se setite kada budete glasali
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Post od cekalica »

Potpisujem dva posta iznad
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

Post od studentbgd »

Od kada je to astma apsolutna kontraindikacija za totalnu anesteziju??? Ili ce pre biti da anesteziolog bas i nema muda da radi svoj posao kako treba i da preuzme rizik.
Doktor stomatologije....ali nick ostaje :)
Korisnikov avatar
Marina<3DH
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 25, 2010 10:25 pm
Kontakt:

Post od Marina<3DH »

slazem se treba imenovati ustanovu,ovaj nas zdravstveni sistem je gori i od americkog...al tamo se bar zna sta i kako...ja sam jednom imala trimaleolarni prelom sa luksacijom talusa ili ti skocni zglob ili ti moje stopalo je bilo za 90 C unazad,odvezao me tata u institut za majku i dete i tamo je doktor otvoreno rekao dok je gledao snimak "JA NE ZNAM OVO DA OPERISEM" jedinu bolnicu koju iole postujem je VMA ali do nje civili tesko dolaze....

a onaj covek je sad tudjom greskom osudjen na milost i nemilost tog raka a mogao je da se operise...STRASNO!!!
My life starts with downhill...
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

rado bih imenovala i ustanovu i doktore,ali ne mogu zato sto sam potpisana ugovorom ovde
evo jos uvek je na pos operativnom lecenju,oporavlja se....
mogu da kazem u privatnoj poruci
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

rado bih imenovala i ustanovu i doktore,ali ne mogu zato sto sam potpisana ugovorom ovde
evo jos uvek je na pos operativnom lecenju,oporavlja se....
mogu da kazem u privatnoj poruci
Odgovori