Хидроген није баш наиван за употребу. Ја сам га користио само спорадично и једнократно за дезинфекцију рана и слично.
А да пробаш са пастом за зубе Пародонтакс, оном обичном црвеном?
Да ли уопште имаш неки период када немаш задах?
Zordyl
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 18, 2017 1:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Zordyl
Koristio sam tu pastu,jaka je ali ne pomaze.Da li znas nekog ko je imao zadah i da ga je uspeo izleciti?Bio sam na svim pretragama i sve je u redu.Neki lekari tvrde da se kod pojedinih ljudi izvor zadaha ne moze utvrditi.Izgleda da sam ja medju njima.Vise ne znam sta da radim
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Да ли уопште имаш неки период када немаш задах?
-
- Novi član
Nemam,zadah mi je stalan vec godinama,oseti se na sumpor.Niko ne zna pronaci uzrok.Da li postoji jos neko sredstvo osim sode koje je efikasno u unistavanju bakterija na jeziku?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако стално имаш задах онда је мала шанса да су уста у питању. Када испираш содом бикарбоном или нечим сличним без мириса, задах не би требао да се осећа бар сат времена. Ако немаш такве "паузе" онда задах није из усне дупље.
-
- Novi član
Nakon koriscenja sode,zadah mi se upola smanji ali to traje najvise 3 sata i onda opet sve po starome.Vise stvarno ne znam sta bi mogao biti uzrok jer sam obavio sve pretrage i sve je u redu
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Батали претраге.
Ако ти се задах смањи, како си написао, онда је сигурно проблем у устима или евентуално грлу или крајницима, а може да буде у питању и унутрашња страна образа.
Ако ти се задах смањи, како си написао, онда је сигурно проблем у устима или евентуално грлу или крајницима, а може да буде у питању и унутрашња страна образа.