veliki problem sa ocnjakom :(

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
buba mara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 12:55 pm

veliki problem sa ocnjakom :(

Post od buba mara »

Ja imam problem sa jednim ocnjakom koji strci prilicno puno od ostalih zuba, izbacen je na spolja i smeta mi i fizicki a i estetski...Imala sam preporuke da nosim fiksnu protezu ali posao mi je takav da ne mogu da je nosim pa cak ni onu koja se najmanje primecuje...razmisljala sam da izvadim taj ocnjak...i da na njegovo mesto ugradim novi vestacki zub...sta mislite o tome? svaka pomoc mi je vise nego dobrodosla!
Hvala unapred!

Pozz!
Lena_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 12:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lena_ »

Ako imas dovoljno para, stavi lingvalni fixni aparat [sa unutrasnje strane] koji se apsolutno ne vidi.
JA sam protiv bilo kakvih igrarija sa zdravim zubima. Zasto bi ga vadila?? Zasto bi ga brusila kad je zdrav...nema potrebe..
A neka me neko ispravi ako gresim, jer nisam upucena u cene implantata, mislim da bi te to 'zadovoljstvo' kostalo kao i lingvalni aparat [ili 'fixna proteza' kako ti kazes]...
dekiz
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 2:37 pm

Post od dekiz »

Sta god radila NE VADI OCNJAK.To je previse bitan zub da bi ga tek tako izvadila.
Odgovori