vadjenje zaostalog korena
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 05, 2017 12:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
vadjenje zaostalog korena
postovani pre 9 dana sam imao vadjenje zaostalog korena na mesto cetvorke .vadjenje je bilo jsko primitivno doctor je dao anesteziju a zatim klestima besomucno cupao I lomo koren zuba .tom prilikom mi je ostetio nepce I desni tako da mi je ostala ogromna rupa .imam jake bolove vec 9 dana pijem brufen 600 mg I bude mi lakse samo dok dejstvo traje .danas sam otisao kod zubnog hirurga u knez danilovoj koji mi je rekao da nemoze nista da uradi jer po njenim recima nema materijala da bi se moglo zasiti .doticni doctor je takodje prijatelj sa zubnim hirurgom koji ga je branio .neznam da li bih trebao I gde bih trebao da se obratim za Pomoc ili jednostavno da nastavim da gutam lekove I trpim bolove .hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 19, 2016 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: vadjenje zaostalog korena
*** nisi napisao odakle se javljas ali ako si u beogradu najbolje je da odes na stomatoloski fakultet Ulica dr Subotića br. 4. na istoj lokaciji je i klinika za oralnu hirurgiji i klinika za maksilofacijanu hirurgiju.xvatac napisao:postovani pre 9 dana sam imao vadjenje zaostalog korena na mesto cetvorke .vadjenje je bilo jsko primitivno doctor je dao anesteziju a zatim klestima besomucno cupao I lomo koren zuba .tom prilikom mi je ostetio nepce I desni tako da mi je ostala ogromna rupa .imam jake bolove vec 9 dana pijem brufen 600 mg I bude mi lakse samo dok dejstvo traje .danas sam otisao kod zubnog hirurga u knez danilovoj koji mi je rekao da nemoze nista da uradi jer po njenim recima nema materijala da bi se moglo zasiti .doticni doctor je takodje prijatelj sa zubnim hirurgom koji ga je branio .neznam da li bih trebao I gde bih trebao da se obratim za Pomoc ili jednostavno da nastavim da gutam lekove I trpim bolove .hvala
Dabar™