Treba mi dobar stomatolog u Novom Sadu
Treba mi dobar stomatolog u Novom Sadu
U jednoj tuci mi je razbijeno nekoliko zuba a i od rodjenja imam dva isturena zuba gore pa bih hteo kompletno da ih vadim i da ugradim vestacke pa me zanima da li znate ko bi to najbolje mogao da mi uradi u Novom Sadu i koliko to kosta? Naravno pitam to zato da bi mi zubi izgledali sto je moguce vise prirodno - zato necu da idem kod prvog stomatologa, prvo hocu da se raspitam ko je najbolji, da li znate?
Re: Treba mi dobar stomatolog u Novom Sadu
Sta zar bas niko nista da napise, da mi preporuci nekog? A vazno mi je to.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
dr Vera Tadić
dr Bisera Pejin
evo to preporucuje moja drugarica,koja je iz NS-a
dr Bisera Pejin
evo to preporucuje moja drugarica,koja je iz NS-a
profesor dzolev sve najbolje o njemu,vrhunski strucnjak.
U ul.Vase Stajica je neka stomat.ordinacija gde idu moje komsije,znam da kazu da je skupo,ali da vredi!Vladislav napisao:U jednoj tuci mi je razbijeno nekoliko zuba a i od rodjenja imam dva isturena zuba gore pa bih hteo kompletno da ih vadim i da ugradim vestacke pa me zanima da li znate ko bi to najbolje mogao da mi uradi u Novom Sadu i koliko to kosta? Naravno pitam to zato da bi mi zubi izgledali sto je moguce vise prirodno - zato necu da idem kod prvog stomatologa, prvo hocu da se raspitam ko je najbolji, da li znate?
I nikako da vadite zube sa zdravim korenom,to ce doktor znati kako da iskoristi kao osnovu za navlaku ili za "kočiće",ako vam stavi nemetalne podloge ispod navlaka zubi ce delovati prirodno,propustace svetlost.Citajta malo na internetu o protetici,da znate sta se sve nudi.
Ma ko ce ti prepuriciti svog stomatologa kad volis da se tuces... treba i njima da razbijes zube kad te zrbrinu i traze lovu... 

Prof. dr Asen Dzolev, najbolji ubedljivo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 11, 2010 12:11 am
zaza-ns napisao:profesor dzolev sve najbolje o njemu,vrhunski strucnjak.
esen napisao:U ul.Vase Stajica je neka stomat.ordinacija gde idu moje komsije,znam da kazu da je skupo,ali da vredi!
I nikako da vadite zube sa zdravim korenom,to ce doktor znati kako da iskoristi kao osnovu za navlaku ili za "kočiće",ako vam stavi nemetalne podloge ispod navlaka zubi ce delovati prirodno,propustace svetlost.Citajta malo na internetu o protetici,da znate sta se sve nudi.
Giga123 napisao:Prof. dr Asen Dzolev, najbolji ubedljivo.
Vidim da za prof. Dzoleva imate najvise preporuka i da kazete za njega da je nesto skuplji.
Interesuje me (okvirno), kolike su njegove cene. Npr koliko kosta plombiranje zuba?
Ja Vam mogu saznati cene, ali tek od ponedeljka. Ali ne morate po svaku cenu privatnika, na stomatoloskoj poliklinici u NS rade takodje sjajni doktori, oni su istovremeno profesori na medicinskom fakultetu, kao sto je i prof. Dzolev bio, tako da ne vidim zasto bi bili manje kvalitetni. I tu Vam mogu saznati cene od ponedeljka. 

Dr. Mladjan Plestic.Moje preporuke..
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 08, 2013 9:40 pm
dr Danijela Milutinović, radila kod prof. Asena Džoleva....Možete pogledati njen web sajt
http://www.drmilutinovic.rs
http://www.drmilutinovic.rs
Ja ne znam ko je dobar stomatolog ali znam ko je los. Pre neki dan sam imao zakazan pregled kod Dr Bojana Pejakovica (ordinacija Medikdent NS - Bul.Cara Lazara), kad sam tamo dosao imao sa sta da vidim - jedna jadna žena se borila sa ovim kvazi lekarom jer mu je platila 3000 eur za zube a dobila je konstatno gnojenje, nakrivo napravljene zube, otoke, bolove. Kako je objasnila mora opet sve da radi i dosla je po svoje pare ali je dotični bio izrazito bezobrazan i nije mu padalona pamet da ih vrati. Toliko o obrazu dotičnog!
Ne moram da pricam da sam odatle odmah pobegao.
Iz detinjstva imam strah od stomatologa (verovatno se iz teksta to i vidi
) a ovaj slucaj me jos dublje gurnuo.
Da li ima nela sluzba gde nezadovoljni pacijenti mogu da se zale?
Ne moram da pricam da sam odatle odmah pobegao.
Iz detinjstva imam strah od stomatologa (verovatno se iz teksta to i vidi

Da li ima nela sluzba gde nezadovoljni pacijenti mogu da se zale?