ПОздрав,
Свако јутро испљунем по пуна уста крви са пњувачком и тако неколико пута... Крв је из десних, али ме не боли само имам како су ми рекле неке кесе!
ТРебам д аидем на масиофацио...у клинички, да ли неко зна о чему се ради!
Хвала.
Гвожђе је ниско 7.
ХИТНО!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: ХИТНО!
Гвожђе мора да ти буде бар 20.
Можда имаш упалу десни а можда си их занемарио и тако упропастио. Једна моја другарица је масирала десни прстима и содом бикарбоном и после неког времена је успела да их регенерише.
Можда имаш упалу десни а можда си их занемарио и тако упропастио. Једна моја другарица је масирала десни прстима и содом бикарбоном и после неког времена је успела да их регенерише.
Ma da, desni s epovlace ali ovo je bas bezveze i long story ali hvala....
Dobio sam kontakt neko Dr Mr hehe koji treba da me pogleda u Be Geu. Od kako koristim paradontax pastu stalo je i to me raduje ali ipak moram da odradim pregled.
Sve i svasta ljudi pricaju da treba uzimati zbog toga prvo Dr Mr.
HVala Aco.
Dobio sam kontakt neko Dr Mr hehe koji treba da me pogleda u Be Geu. Od kako koristim paradontax pastu stalo je i to me raduje ali ipak moram da odradim pregled.
Sve i svasta ljudi pricaju da treba uzimati zbog toga prvo Dr Mr.
HVala Aco.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па од Др Мр обично нема вајде, а против повлачења десни постоји само један прави лек: упорна и дуготрајна масажа, пожељно уз соду бикарбону.
Треба да користиш Парадонтакс пасту али зубе мораш правилно да переш и то прање мора да траје најмање 10 минута у цугу.
Треба да користиш Парадонтакс пасту али зубе мораш правилно да переш и то прање мора да траје најмање 10 минута у цугу.