Stomatoloske ordinacije u Beogradu
Stomatoloske ordinacije u Beogradu
Posto nisam nasla slicnu temu, dajte mi preporuku za stomatolosku ordinaciju u Beogradu cijim ste uslugama bili zadovoljni, i osvrt na cene ako moze.
Imam dva zuba na koja bi trebalo da stavim krunice, a trebalo bi da nosim i fiksnu protezu. Prema zubarima i ordinacijama sam izuzetno sumnjicava, ne znam sa kakvim materijalima rade, da li koriste kvalitetne materijale za plombe ili neke jeftine da bi ustedeli, i sto je najbitnije ne znam da li odgovarajuce sterilisu opremu! Naslusala sam se svakakvih prica o ljudima i deci koji su od zubara izasli sa hepatitisom i slicnim bolestima! Tako da im u sustini ne verujem, i samo bih na neku preporuku otisla, pa ako neko ima da kaze rec-dve, bila bih zahvalna.
Ja sam konkretno ranije isla u Zepter Dental, ali sam shvatila da su neverovatno skupi u odnosu na ostale ordinacije, a ne rade nista dramaticno dobro da bi imali pravo da toliko kostaju.
Da li neko ima iskustva sa ordinacijom Teradent?
Imam dva zuba na koja bi trebalo da stavim krunice, a trebalo bi da nosim i fiksnu protezu. Prema zubarima i ordinacijama sam izuzetno sumnjicava, ne znam sa kakvim materijalima rade, da li koriste kvalitetne materijale za plombe ili neke jeftine da bi ustedeli, i sto je najbitnije ne znam da li odgovarajuce sterilisu opremu! Naslusala sam se svakakvih prica o ljudima i deci koji su od zubara izasli sa hepatitisom i slicnim bolestima! Tako da im u sustini ne verujem, i samo bih na neku preporuku otisla, pa ako neko ima da kaze rec-dve, bila bih zahvalna.
Ja sam konkretno ranije isla u Zepter Dental, ali sam shvatila da su neverovatno skupi u odnosu na ostale ordinacije, a ne rade nista dramaticno dobro da bi imali pravo da toliko kostaju.
Da li neko ima iskustva sa ordinacijom Teradent?
Re: Stomatoloske ordinacije u Beogradu
Imate poruku na PP.
I mene bi interesovala preporuka za zubara u Beogradu, treba mi pouzdan stomatolog, kojeg ne bih menjao kasnije, sto se kaze za stalno, ima dosta toga da se kod mene radi, osteceni, kasnije pokvareni zubi, ispod plombe koje su sad krenule da ispadaju sa sve delovima zuba, uzas jedan, zato mi treba pouzdan stomatolog radi resavanja problema koje imam.
Ne bih reklamirao, ali jako sam zadovoljan sa trenutnim "zubarom", a o njegovoj strucnosti govori i puna ordinacija.
Ako nekog interesuje neka mi se javi na pp.
Inace imao sam i jako negativna iskustva, i mogu reci da sam mnogo zadovoljniji muskim zubarima, takodje izbegavajte zubare koji ce vam reci "cao, pa kako si, sto imas lepe zube i pricati sa asistentom-tehnicarem o privatnim stvarima".
Kad dodjem kod stomatologa , interesuje me samo trenutni problem sa zubima i o tome zelim da cujem, a ovo skretanje sa teme, samo zamagljuje nestrucnost.
Drugo, ne gledajte iskljucivo cenu, jer ako ste birali jeftinijeg, verovatnoca je da vam lose uradi, pa da morate ponovo da popravljate!
Ako nekog interesuje neka mi se javi na pp.
Inace imao sam i jako negativna iskustva, i mogu reci da sam mnogo zadovoljniji muskim zubarima, takodje izbegavajte zubare koji ce vam reci "cao, pa kako si, sto imas lepe zube i pricati sa asistentom-tehnicarem o privatnim stvarima".
Kad dodjem kod stomatologa , interesuje me samo trenutni problem sa zubima i o tome zelim da cujem, a ovo skretanje sa teme, samo zamagljuje nestrucnost.
Drugo, ne gledajte iskljucivo cenu, jer ako ste birali jeftinijeg, verovatnoca je da vam lose uradi, pa da morate ponovo da popravljate!
Jel mozete, molim vas i meni da date preporuku za zubara. Isto, stavila bih fiksnu protezu.
Hvala!
Hvala!
Molim i meni pošaljite preporuku.
Ja sam prezadovoljna mojom doktorkom, koja mi je spasila zub koji su dva stomatologa kod kojih sam isla otpisali. Na tom, sramota me je da priznam, potpuno zapustenom zubu mi je uradila krunicu i to sam radila onu bez metala i nema sanse da se provali da nije moj zub!!!!! Tako da toplo preporucujem tu doktorku ( mogu poslati adresu)..a nije ni skupa.Sreca, sreca, radost!
Imam sjajnog stomatologa koji mi je spasao dva zuba i sve vreme insistirao na tome da je vadjenje poslednja, ali apsolutno poslednja opcija! Pri tome je covek strpljiv i fin ( ja sam jedna od onih koji se stravicno plase zubara). Mogu dati adresu gde radi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 22, 2011 9:53 am
I meni treba dobar stomatolog, i to na Banovom Brdu, pa ako mozete, preporucite nekog i javite mi za cene, na PP, naravno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 18, 2011 4:14 pm
ZA NOVI BEOGRAD . Zelela bih samo,da preporucim svog stomatologa,koji je divan,veoma komunikativan,i ljubazan. Takodje je zaposlen na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu
MAXIM DENT ordinacija na Novom Beogradu
Sve pohvale,i svima bih preporucila,inace studenti,i penzioneri imaju popust 10%
http://www.*.rs/srpski
MAXIM DENT ordinacija na Novom Beogradu
Sve pohvale,i svima bih preporucila,inace studenti,i penzioneri imaju popust 10%
http://www.*.rs/srpski
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 31, 2012 10:49 pm
Ja cu da vam preporucim stomatolosku ordinaciju Dr Vladimir Milosevic.
Roditelji su me prvi put odveli tamo 80' i neke godine, dans ja vodim svoju decu
O kvalitetu usluge, osoblju i svemu sto zanima pacijente ne treba mngo pricati jasno vam je kad kazem da treca generacija moje porodice ide kod njih. Ako nekoga zanima moze da pogleda njihovu stranicu na
http://www.*
Roditelji su me prvi put odveli tamo 80' i neke godine, dans ja vodim svoju decu

O kvalitetu usluge, osoblju i svemu sto zanima pacijente ne treba mngo pricati jasno vam je kad kazem da treca generacija moje porodice ide kod njih. Ako nekoga zanima moze da pogleda njihovu stranicu na
http://www.*
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2012 4:09 pm
dr Karadzic, profesor sa fakulteta...ordinacija kod Mc Donaldsa na Banovom Brdu.
Mogu ti blize info dati, ako zelis...pozzz
Mogu ti blize info dati, ako zelis...pozzz
LillyAugusta napisao:I meni treba dobar stomatolog, i to na Banovom Brdu, pa ako mozete, preporucite nekog i javite mi za cene, na PP, naravno.
I meni treba broj dobrog stomatologa kod koga je neko od vas radio fiksnu protezu ...pliz
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 31, 2013 12:19 pm
Moze li neko da preporuci dobrog, pouzdanog i strpljivog stomatologa u Mirijevu?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 01, 2013 2:18 pm
Treba mi preporuka za dobrog stomatologa u Beogradu. Trebala bih da skidam kamenac i treba mi preporuka za nekoga ko to radi dobro a ne na brzinu 10,15 minuta zaobilazeci gingivu, interdentalne prostore i sl. Unapred hvala.