Postovani dr molila bih vas za savjet po stoti put
Kad sam isla dr zbog upaljenog mesa zuba, on je podesio zice na protezi na osmicama gornjim
Sad moj problem je sto mi poslije jednog dana poceo boliti jezik skroz pri dnu kod resice ne mogu opet da jedem i kad pogledam na ogledalo vidim kao izbocinu na dnu jezika sa strane ma tacno gdje je zica
Odmah sam zvala dr rekao da sutra dodjem da ponovo namjesti
moje pitanje je mogu li do sutra napraviti kakvu vecu ranu na jeziku , trenutno protezu ne nosim jer sam sama u stanu ali kasnije kad se skupi porodica moram staviti jer izgledam kao baba
problemi sa protezom
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am
Draga gdjo Pavlov,
do ujutru nece biti dramaticno gore nego sada, ali bi dobro bilo da skinete protezu dok spavate.
Ne znam da li imate jos zuba, i kakav im je raspored i stanje, ali osmice kao jedini nosaci gornje proteze nemaju neki smisao, pogotovo ako je proteza sa kukicama, klasicna.
Svako dobro
.
do ujutru nece biti dramaticno gore nego sada, ali bi dobro bilo da skinete protezu dok spavate.
Ne znam da li imate jos zuba, i kakav im je raspored i stanje, ali osmice kao jedini nosaci gornje proteze nemaju neki smisao, pogotovo ako je proteza sa kukicama, klasicna.
Svako dobro