Problemi sa "osmicama", mislim

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
BearMarko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 7:21 pm

Problemi sa "osmicama", mislim

Post od BearMarko »

Pre 4 dana poceo sam da osecam jaku iritaciju desni kad jedem nesto kiselo(jabuku). Pre 3 dana sam ceo dan prvoeo u krevetu i nisam znao sta mi se desava. U toku noci sam dobio temperaturu i ujutru me je bolela glava, a narocito desni. Odem do ogledala i vidim kako mi donje osmice, (kojima je ostao po jedan cosak zuba da izrastu kompletno) seku desni i kako mi je sve upaljeno. Mogu cak i da podignem meso koje stoji iznad zuba. Imam upalu grla, i temperaturu u podrucju glave(nisam znao da je to moguce- Glava mi gori) i pocele su da mi se pojavljuju rane kao da sam se ugrizao.

Da li je moguce da to sve nastaje od osmica, jer se nisam prehladio sigurno i da li bi secenje mesa iznad osmica pomoglo. Ako ne pliz recite mi sta da radim. Hvala :)
NOxtrap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 12, 2009 10:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NOxtrap »

Iste simptome sam i ja prelezao za svaku osmicu. Jedna je imala isto tako sloj desni preko, pa su mi stavili neki mali dren da to prodje... Ali jedino resenje je operacija, lepo ti izvade hirurski umnjake...
Voici ma signature.
Odgovori