Potreban savet o dobrom stomatologu i proteticaru

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

domavija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 2:59 pm

Re: Naslov: Potreban savet o dobrom stomatologu i proteticar

Post od domavija »

Ako mozete da mi posaljete preporuku dobre Stomatoloske ordinacije u Beogradu Nr.1 bio bih vam zahvalan ,htio bih raditi bezmetalne krunice

hvala na e-mail [email protected]
subman
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 13, 2005 10:13 pm

Re: Naslov: Potreban savet o dobrom stomatologu i proteticar

Post od subman »

molim vas adrese dobrih stomatologa i proteticara, ortodonta...
[email protected]
derers
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 5:59 pm

Post od derers »

da li znas za stomatologa u beogradu ili okolini koji te nece ubedjivati da ziva nije stetna,da je fluor koristan i sl.ja nisam uspeo da nadjem tako da bih ti bio zahvalan ako imas neku informaciju
Nenad Selic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2012 8:41 pm

Re: Potreban savet o dobrom stomatologu i proteticaru

Post od Nenad Selic »

U sirokom luku zaobilaziti BEOOSMEH
(
Juzni bulevar 33 / 2
11000 Beograd
+381 11 244 39 97
+381 65 244 39 97
).
Evo mog iskustva:
Tri puta sam koristio usluge ove ordinacije
1.Prvi put mi je radjena bela plomba na cetvorci, medjutim posle nekoliko meseci ista plomba je ispala, pa tu pocinje moja odiseja jer me doktorka Mitic ubedjivala da je radila peticu.
Kako sam jako tolerantan preskocio sam dalju raspravu.Medjutim posle mesec dana plomba mi je ponovo ispala i opet ista price.Radila je peticu a ne cetvorku .Ovoga puta sam reagovao i napustio
ordinaciju.Ovde nije rec ni o parama ni o bilo cemu vec o principu.Takodje sam zakljucio da u ordinaciji ne vode nikakvu istoriju pacijenata (verovatno je lakse, a i ne izdaje se fiskalni racun ...)
Prava istina kvalitet njihove plombe je katastrofa posle 3 meseca pozuti i ispada(skoro neverovatno da iz dva puta nije uspela da se zadrzi ukupno sest meseci)
corbie_a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 3:36 pm

Post od corbie_a »

Stomatoloska ordinacija na Novom Beogradu Mr. dr Mirela Cvjetkovic
http://www.dentaltourism.rs
Inace doktorka je Magistar protetike sa vrsnim saradnicima.
Po mojim dosadasnjim radovima i posetama vrlo korektni sa profesionalnom odnosu prema svim pacijentima.

Moja topla preporuka.

PS: ovaj text mi je kopiran sa drugogo posta te se nadam da je dozvoljena u ovom vidu
bangobre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 11:11 am

Post od bangobre »

Stomatoloska ordinacija Ivanovic na Vracaru kod Hrama Sv Save u Ohridskoj ulici,jako lepog izgleda sa ljubaznim i strucnim osobljem i izuzetno prijatnom atmosferom.Sve preporuke
ercovka Dragana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2012 4:09 pm

Post od ercovka Dragana »

Postovani od srca Vam svima preporucujem dr Aleksandra Markovica (ordinacija se nalazi u Bulevaru Mihaila Pupina 10, zgrada G, visoko prizemlje, lokal 11, tel 064 369 91 98 ili 011 31 31 100). Strucnost, kvalitet rada i povoljne cene!
boleNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 25, 2013 1:08 am

Post od boleNS »

Pozdrav

Na ovom sajtu sam procitao neki clanak o cirkon krunama: Stomatologija Banja Luka

pa me zanima jel ima neko u NS da preporuci stomatologa za te cirkon krune ako to zaista ovako izgleda???
boleNS
Novi član
Novi član

Post od boleNS »

Pozdrav

Na ovom sajtu sam procitao neki clanak o cirkon krunama: Stomatologija Banja Luka

pa me zanima jel to zaista tako dobro izgleda i da li ima neko iz NS da preporuci stomatologa za te cirkon krune???
boleNS
Novi član
Novi član

Post od boleNS »

Pozdrav

pa me zanima jel to zaista tako dobro izgleda i da li ima neko iz NS da preporuci stomatologa za te cirkon krune???
boleNS
Novi član
Novi član

Post od boleNS »

Pozdrav

boleNS
Novi član
Novi član

Post od boleNS »

Pozdrav

boleNS
Novi član
Novi član

Post od boleNS »

Pozdrav

nensi10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 3:29 pm

Post od nensi10 »

Zdravo svima..
Da li neko ima iskustva sa Dr.Ljiljanom Vujovic i Dr. Mirelom Cvjetkovic?
Hvala puno
dr Marijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 07, 2013 12:22 pm
Kontakt:

Post od dr Marijana »

Možda je će nekom biti zanimljiva ova poruka. Radim u ordinaciji `Dens in Dente` Šamačka 2 Konjarnik. Sve što vas zanima možete me pitati putem mog fb profila https://www.facebook.com/pages/Vas-stomatolog

Vaš stomatolog Dr. Marijana Herceg
dr Marijana
Odgovori