Pogodnost kao student ?

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
DraganL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 19, 2014 1:44 am

Pogodnost kao student ?

Post od DraganL »

Pozdrav . Zanima me da li mogu kao student da koristim stomatolosku ordinaciju u Domu zdravlja , kao sto je moglo u osnovnoj i srednjoj skoli . Skoro sam vadio trojku i cetvorku , nisu mogli da se poprave , saobracajka je u pitanju . I sad sam isao na 2-3 mesta kod privatnih stomatologa i svi mi traze po zubu od 70-80e i svi kazu da se radi od dvojke do petice odnosno 4 zuba sto bi me znaci kostalo od 280 do 320 e . Pa me zanima da li mogu kao student nesto da ucinim po tom pitanju u Domu zdravlja za neke manje pare , jer jednostavno to je mnogo za moju finansijsku situaciju . A naravno zdravlje mi je na prvom mestu .
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Pogodnost kao student ?

Post od Dejanbg »

Za DZ ne znam, ali imaš stomatološku službu u studentskoj poliklinici.
DraganL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 19, 2014 1:44 am

Post od DraganL »

Pa sta se radi u takvim situacijama , isao sam kod nekoliko stomatologa koji su zaista vrhunski strucnjaci i svi preporucuju most od 2 do 5 . I u kojim gradovima ima Studentska Poliklinika ?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Beograd ima stomatologiju, to znam.
Kragujevac, Niš, Novi Sad, svi oni imaju studentske poliklinike i u okviru toga treba da ima stomatologija.

Al to zavisi u kom gradu studiraš, moraš da ideš tamo gde pripadaš
Aca Milosevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2012 1:01 am
Kontakt:

Post od Aca Milosevic »

Mora da se ukljuci ako je gornja vilica susedna 1 i 6 da se ojaca konstrukcija ili u donjoj da se ukljuci susedna 1 i 1 iz drugog kvadranta. Ako bas moram da ti obrazlazem zasto kazi.

Pod uslovom da su nosaci kako valja.
Odgovori