Jedinica gore mi je mrtva. Zivac je vadjen pre 10ak godina i polako je menjala boju a sada je vec u stadijumu neke zuto braon boje sto je estetski veoma grozno
Sta je resenje? Stomatolog mi je rekao da moze da stavi navlaku a da li postoji i neko drugo resenje? Neko izbeljivanje i tako to...
Mrtva jedinica
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Posavetuj se ovde! http://www.dentics.co.yu/
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ni slučajno ne diraj zub, nego idi na izbeljivanje. moja gornja jedinica je posle 15 godina "mrtvog života" postala odvratno sivo-narandžasta, pa sam najzad prošle godina odlučila da mi je muka da se smejem stisnutih usta i otišla na izbeljivanje. rezultati su fantastični! računaj da ćeš najverovatnije morati da radiš kompletno izbeljvanje obe vilice, da bi se svi zubi doveli do iste nijanse. ja sam moje platila oko 250 evra (100 po vilici i 50 za devitalizovani zub) i prezadovoljna sam. 6 meseci nakon intervencije nisam pila kafu, vino, sokove od višnje, borovnice i sl., gaziranim sokovima nisam ni prišla (taman mi je dobro došlo i za liniju i vraćanje zdravoj ishrani) i mogu ti reći da sm prezadovoljna i da bih svakome preporučila.